|
Recept na Ředkvičková"pikantní"pomazánka po x...
Recept na Ředkvičková"pikantní"pomazánka po x... je zařazen v kategorii pomazánky.
K přípravě Ředkvičková"pikantní"pomazánka po x... budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
svazek ředkviček/cca 8-9 větších kousků 2 sladkokyselé okurky 1 pomazánkové máslo bez příchuti/200 g balení 3 vrchovaté polévkové lžíce hrubozrnné hořčice ½ kl soli čerstvé lístky petrželky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ředkvičková"pikantní"pomazánka po x...
Recept na Ředkvičková"pikantní"pomazánka po x...: Do misky si na hrubém slzičkovém struhadle nastrouháme dobře umyté ředkvičky, okurky, osolíme a necháme alespoň půl hodiny vypotit. Poté přemístíme do cedníku s drobnými oky a rukou pořádně vymačkáme tekutinu. Vložíme opět do misky, přidáme pomazánkové máslo, hořčici, vidličkou důkladně promícháme a dáme vychladit do lednice. Mažeme na námi oblíbené pečivo, sypeme čerstvou petrželkou.
Poznámka k receptu na Ředkvičková"pikantní"pomazánka po x...: Pročetla jsem si všechny zde uvedené ředk.pomazánky, našla jsem samé podobné, tak přidávám i svou verzi, kterou má naše rodina v oblibě. Bude-li se někomu zdát, že je zbytečné nechávat nastrouhanou ředkvičku vypotit, klidně může pomazánku umíchat hned. Ale po namazání začne pečivo brzy nasakovat a nám to nechutná. Použila jsem“Francouzskou hrubozrnou hořčici“značky kand, zakoupenou v Kauflandu. Tyto a jim podobné mívají také v Lidlu a Albertu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ředkvičková"pikantní"pomazánka po x..., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 29.12.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pomazánky
- Suroviny: svazek ředkviček/cca 8-9 větších kousků 2 sladkokyselé okurky 1 pomazánkové máslo bez příchuti/200 g balení 3 vrchovaté polévkové lžíce hrubozrnné hořčice ½ kl soli čerstvé lístky petrželky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Ředkvičková"pikantní"pomazánka po x...,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ředkvičková"pikantní"pomazánka po x... - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ředkvičková"pikantní"pomazánka po x...
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|