|
Recept na Pstruh s citronem a tymiánem
Recept na Pstruh s citronem a tymiánem je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pstruh s citronem a tymiánem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
pstruh, 1 cibule, 1 citrón, máslo, tymián ( nejlépe čerstvý), sůl, pepř, sl. paprika, rybí koření, pečící papír na přílohu: brambory, máslo, mléko, pažitka, zelenina podle chuti ( rajče, okurka, paprika...).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pstruh s citronem a tymiánem
Recept na Pstruh s citronem a tymiánem: Pstruha pořádně umyjeme ve vodě. Osolíme, opepříme a dochutíme paprikou z venku i uvnitř. Dovnitř dáme rybí koření. Do mističky dáme: ½ citrónu nakrájeného na poloviční plátky, stejně tak i cibulku a nadrobno nasekaný tymián. Všechno v misce promícháme a směsí naplníme pstruha. Na plech dáme pečící papír, položíme pstruha a na něj plátky másla. Vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme pozvolna do zlatova na obou stranách. Díky pečícímu papíru se ryba lehce dá otočit. Pstruha ozdobíme zbylým citrónem. Příloha: do uvařených brambor dáme, nasekanou pažitku, tak 2 plátky másla a trochu mléka. To celé rozšťoucháme. Můžeme podávat se zeleninou, nakrájeným rajčetem, okurkou, paprikou podle toho na co je chuť :-)
Poznámka k receptu na Pstruh s citronem a tymiánem: Taky nádherná úprava pstružího masa (jen bych asi u tohoto jemného masíka nepoužila rybí koření)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh s citronem a tymiánem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: lev123
- Datum vložení: 05.08.2013
- Počet porcí: 1
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: pstruh, 1 cibule, 1 citrón, máslo, tymián ( nejlépe čerstvý), sůl, pepř, sl. paprika, rybí koření, pečící papír na přílohu: brambory, máslo, mléko, pažitka, zelenina podle chuti ( rajče, okurka, paprika...)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh s citronem a tymiánem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh s citronem a tymiánem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh s citronem a tymiánem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|