|
Recept na Pstruh s bylinkovou omáčkou
Recept na Pstruh s bylinkovou omáčkou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pstruh s bylinkovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
pstruh, citron, sůl, bazalka, česnek, čerstvé bylinky (petržel, pažitka, bazalka - může být i sušená), máslo, mléko, brambory jako příloha.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pstruh s bylinkovou omáčkou
Recept na Pstruh s bylinkovou omáčkou: Pstruha osolit, pokapat citronovou šťávou, posypat bazalkou, dovnitř proložit plátky česneku, obalit v mouce a zasypat trochou bylinek, osmahnout. Když se nám pstruh smaží, připravíme bešamelovou omáčku. Na másle osmahnout mouku (prostě udělat řídkou jíšku), pak postupně za stálého míchání přidávat STUDENÉ mléko, až má omáčka konzistenci, jaká vám chutná. Povařit, osolit, přidat velké množství sekaných bylinek a 2 stroužky nastrouhaného česneku. Syrové brambory na osminky, dát na plech potřený olejem a v troubě upéct. Osolit až po upečení, jinak by neměly kůrku.
Poznámka k receptu na Pstruh s bylinkovou omáčkou: Moje mamka ryby nejí, ale tohohle pstruha miluje a je to jediný způsob přípravy, kdy si rybu dá a vyloženě se na ní těší.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh s bylinkovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: rimanka
- Datum vložení: 26.08.2010
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: pstruh, citron, sůl, bazalka, česnek, čerstvé bylinky (petržel, pažitka, bazalka - může být i sušená), máslo, mléko, brambory jako příloha
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh s bylinkovou omáčkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh s bylinkovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh s bylinkovou omáčkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|