|
Recept na Pstruh plněný, s vůní bylinek, mandlí a koření
Recept na Pstruh plněný, s vůní bylinek, mandlí a koření je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pstruh plněný, s vůní bylinek, mandlí a koření budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 pstruzi/podle počtu strávníků/ 3-4 PL olivového oleje 3 -4 stroužky česneku 100 g výběrové šunky 4 větvičky rozmarýnu 4 větvičky tymiánu + petrželka + libeček 1 celá mladá cibulka i s natí 2 malé žervé s kapií čerstvý pepř opražené mandle na posypání kmín máslo sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pstruh plněný, s vůní bylinek, mandlí a koření
Recept na Pstruh plněný, s vůní bylinek, mandlí a koření: Vykuchané, kuchyňsky upravené pstruhy, omyjeme pod tekoucí vodou, osušíme papírovou utěrkou, opepříme a osolíme zevnitř i zvenku a potřeme olivovým olejem. Na bocích uděláme zářezy pro lepší propečení ryb. Z větviček rozmarýnu a tymiánu otrháme lístečky. Mandličky si opražíme na pánvi. Mezitím si připravíme žervé s kapií, přidáme rozetřený česnek, zamícháme a pak touto směsí naplníme břišní dutiny ryb a vše zasypeme pokrájenou šunkou a částí bylinek. Bříška pstruhů uzavřeme/přichytíme/ párátkem. Zářezy na bocích vyplníme opraženými mandlemi a posypeme odrhnutými a pokrájenými bylinkami. Pokapeme zbytkem olivového oleje, smíchaným s červenou sypkou paprikou a posypeme kmínem. Ryby takto připravené vložíme na plech vymazaný máslem a pokrájenou cibulkou a pečeme do měkka podle velikosti ryb.
Poznámka k receptu na Pstruh plněný, s vůní bylinek, mandlí a koření: Podáváme s hranolkami, nebo opečeným bramborem, apod.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh plněný, s vůní bylinek, mandlí a koření, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 20.03.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 pstruzi/podle počtu strávníků/ 3-4 PL olivového oleje 3 -4 stroužky česneku 100 g výběrové šunky 4 větvičky rozmarýnu 4 větvičky tymiánu + petrželka + libeček 1 celá mladá cibulka i s natí 2 malé žervé s kapií čerstvý pepř opražené mandle na posypání kmín máslo sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh plněný, s vůní bylinek, mandlí a koření,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh plněný, s vůní bylinek, mandlí a koření - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh plněný, s vůní bylinek, mandlí a koření
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|