|
Recept na Pstruh na čirůvkách
Recept na Pstruh na čirůvkách je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pstruh na čirůvkách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2ks pstruha 30dkg hub (nejchutnější k rybě jsou čirůvky, ale mouhou to být i hříbky, nebo lišky) česnek kmín zelená petrželka 2dcl bílé víno citron tymián.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pstruh na čirůvkách
Recept na Pstruh na čirůvkách: Pstruha pokapeme štávou z citrónu a necháme chvíli odpočinout, potom ho obalíme moukou a smažíme na široké pánvi na másle a oleji, tak dlouho, až je dozlatova. Odstavíme ho a necháme v teple (nejlépe v mírné troubě). Ve zbylém másle a oleji smažíme naplátkované houby, přidáme pokrájený česněk, nepasíruji ho,ale pokrájím nadrobno, přidám špetku kmínu, tymiánu a naknec zelenou petrželku. Smažíme, za občasného míchání, cca 10 minut, potom vlijeme sklenici bílého vína a rychle, minutu až dvě povaříme, aby se alkohol odpařil. Vrátíme pstruha do omáčky a několik minut jej necháme vstřebávat chuť omáčky. Podáváme s čerstvou bagetou, nebo bramborem a dobrým vínem.
Poznámka k receptu na Pstruh na čirůvkách: K receptu nejsou žádné komentáře.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh na čirůvkách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Fabio
- Datum vložení: 06.10.2014
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 2ks pstruha 30dkg hub (nejchutnější k rybě jsou čirůvky, ale mouhou to být i hříbky, nebo lišky) česnek kmín zelená petrželka 2dcl bílé víno citron tymián
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh na čirůvkách,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh na čirůvkách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh na čirůvkách
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|