|
Recept na Provensálské roštěnky
Recept na Provensálské roštěnky je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Provensálské roštěnky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 plátky z roštěné, samozřejmě možno i ze svíčkové 2 větší stroužky česneku cca 15 černých oliv bez pecky 2 nasekané ančovičky čerstvý tymián a rozmarýn 100ml vývaru 100ml bílého suchého vína 1PL studeného másla sůl, pepř, olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Provensálské roštěnky
Recept na Provensálské roštěnky: Roštěnky si osolíme a opepříme. Rozmačkaný česnek smícháme s najemno nasekanými bylinkami a směsí potřeme maso. Na rozpálené pánvi s olejem opečeme roštěnky zprudka do hněda, z každé strany asi 1 minutu, pak teplotu snížíme a opékáme ještě z každé strany 2-4 minuty. Pozor, aby se nám nepřipálil česnek. Maso vyndáme a zabalíme do alobalu. Do pánve přidáme posekané ančovičky, vlijeme bílé víno a vývar, zredukujeme, přisypeme posekané olivy, můžeme ještě přidat bylinky a zjemníme studeným máslem. Dochutíme.
Poznámka k receptu na Provensálské roštěnky: Zdroj receptu Velká škola vaření - úspěch vždy zaručen Podávala jsem se Sicilskými brambory http://www.toprecepty.cz/recept/26517-sicilske-bra...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Provensálské roštěnky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea
- Datum vložení: 01.06.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 2 plátky z roštěné, samozřejmě možno i ze svíčkové 2 větší stroužky česneku cca 15 černých oliv bez pecky 2 nasekané ančovičky čerstvý tymián a rozmarýn 100ml vývaru 100ml bílého suchého vína 1PL studeného másla sůl, pepř, olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na provensálské roštěnky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Provensálské roštěnky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Provensálské roštěnky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|