Recept na Provensálská krkovice s cuketou a žampiony
Recept na Provensálská krkovice s cuketou a žampiony je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Provensálská krkovice s cuketou a žampiony budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 plátky krkovice bez kosti 1 vejce 1 lžíce kremžské hořčice 2 stroužky česneku olivový olej sůl 2 malé cukety (max.4cm průměr) 6 velkých žampionů 1 lžička provensálského koření 6 lístků bazalky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Provensálská krkovice s cuketou a žampiony
Recept na Provensálská krkovice s cuketou a žampiony: Maso naklepeme a naložíme do marinády z ušlehaného vejce, 2 lžic oleje, soli, utřeného česneku a hořčice. Necháme 2 hod. marinovat. Poté na 1 lžíci oleje zprudka opečeme krkovici z jedné strany cca 2min., otočíme a přidáme na 0,5-1cm plátky nakrájenou cuketu a žampiony. Oheň ztlumíme, zeleninu zasypeme provensálským kořením a nasekanými bazalkovými lístky, pánev přikryjeme a dusíme 3-4 min., aby maso bylo propečené, ale zelenina stále křupavá. Dosolíme dle chuti.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Provensálská krkovice s cuketou a žampiony, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: isindy (Ivana)
- Datum vložení: 29.06.2011
- Počet porcí: 3
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 3 plátky krkovice bez kosti 1 vejce 1 lžíce kremžské hořčice 2 stroužky česneku olivový olej sůl 2 malé cukety (max.4cm průměr) 6 velkých žampionů 1 lžička provensálského koření 6 lístků bazalky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na provensálská krkovice s cuketou a žampiony,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Provensálská krkovice s cuketou a žampiony - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Provensálská krkovice s cuketou a žampiony
|
|