|
Recept na Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW
Recept na Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW je zařazen v kategorii mikrovlnná trouba.
K přípravě Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 balení přírodního šmakouna (2 kusy) 200 g vařených špaget 1 PL pikantní hořčice (já použila s medem a koprem) 1 KL adžiky (lze nahradit mletým koriandrem, sladkou paprikou, stroužkem česneku) Po ½ KL kari koření, mletého bílého pepře, Lze ovšem volit i své oblíbené koření 6 rozetřených lístečků bazalky Sůl Několik cherry rajčátek 3 trojúhelníčky smetanového sýra Tuk na vymazání zapékací formy.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW
Recept na Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW: Šmakoun rozřízneme podélně na poloviny – takže máme 4 kusy. V misce smícháme hořčici a veškeré koření. Vedle si v hmoždířku utřeme bazalku s kapkou oleje a přidáme ji ke koření. Crisp talíř nebo vhodnou nádobu na zapékání do MW si vymažeme tukem. Položíme na ně špagety, které rozdělíme na 4 porce, ale snažíme se, o ne příliš vysoké vrstvení, takže rovnoměrně a hranice porcí nemusí být ostré, ale špagety musí být rovnoměrně rozloženy. Jednotlivé porce šmakouna okořeníme směsí a položíme na jednotlivé porce. Mezi ně volně položíme na kousky nakrájený smetanový sýr. Pak vložíme do MW, zapneme program Gratinování a zapékáme cca 12 minut. Po této době opatrně vyjmeme na nehořlavý povrch. Rozkrájíme si cherry rajčátka a obložíme jimi celou formu. Vložíme zpět do MW a ještě gratinujeme cca 5 min. Pokud máme možnost přehodit příkon mikrovln, změníme po této době na 500 W a vlníme další 3 minuty. Pokud ne, dáme ještě pod grill na 3 minuty. Vyndáme, rozdělíme porce a obložíme ještě zeleninou (já dodala zbytek rajčat.)
Poznámka k receptu na Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW: Šmakoun je zdravá alternativa masa. Jedná se o bílkovinnou hmotu z čistých vaječných bílků, která je schopná vhodně doplnit nebo zcela nahradit tradiční maso. K tomu má šmakoun podstatně výhodnější nutriční hodnoty. • tuk 0 % • cholesterol 0 % • sacharidy 0% • bílkovina 66% v sušině • energetická hodnota 220 kJ • energetická hodnota 220 kJ • neobsahuje lepek http://www.smakoun.eu/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 22.06.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mikrovlnná trouba
- Suroviny: 1 balení přírodního šmakouna (2 kusy) 200 g vařených špaget 1 PL pikantní hořčice (já použila s medem a koprem) 1 KL adžiky (lze nahradit mletým koriandrem, sladkou paprikou, stroužkem česneku) Po ½ KL kari koření, mletého bílého pepře, Lze ovšem volit i své oblíbené koření 6 rozetřených lístečků bazalky Sůl Několik cherry rajčátek 3 trojúhelníčky smetanového sýra Tuk na vymazání zapékací formy
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na přírodní šmakoun zapečený se špagetami v mw,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Přírodní šmakoun zapečený se špagetami v MW
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|