|
Recept na Předsametový vlašák
Recept na Předsametový vlašák je zařazen v kategorii saláty.
K přípravě Předsametový vlašák budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200 g gothajského salámu, po 1 mrkvi, petrželi a celeru a 1 menší vařená brambora, 1 sterilovaná okurka, 1 cibule krájená spařená ve sladkokyselém nálevu (stačí pouze nechat přejít varem a scedit, vychladit), 4 vejce, 1 pomazánkové máslo, 4 lžíce majonézy, 1 lžíce práškového cukru, sůl, pepř a glutasol dle chuti, 2 lžíce sterilovaného hrášku, 1 lžíce hořčice, 2 plátky sterilované kapie..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Předsametový vlašák
Recept na Předsametový vlašák: Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a necháme schládnout. Salám a syrovou kapii pokrájíme na tenké krátké nudličky, cibuli, do měkka uvařenou kořenovou zeleninu a bramboru na malé kostičky, okurek jemně nastrouháme, cibuli před spařením nakrájíme na kostičky, vejce nastrouháme na hrubém struhadle. Hrášek, pokud není sterilovaný, uvaříme do měkka a necháme okapat. Utřeme pomazánkové máslo s majonézou, hořčicí, cukrem a solí, ochutíme mletým pepřem a Glutasolem, přisypeme všechnu připravenou zeleninu, vejce, a salám. Promícháme a podáváme.
Poznámka k receptu na Předsametový vlašák: K receptu nejsou žádné komentáře.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Předsametový vlašák, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: honzam
- Datum vložení: 04.04.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Saláty
- Suroviny: 200 g gothajského salámu, po 1 mrkvi, petrželi a celeru a 1 menší vařená brambora, 1 sterilovaná okurka, 1 cibule krájená spařená ve sladkokyselém nálevu (stačí pouze nechat přejít varem a scedit, vychladit), 4 vejce, 1 pomazánkové máslo, 4 lžíce majonézy, 1 lžíce práškového cukru, sůl, pepř a glutasol dle chuti, 2 lžíce sterilovaného hrášku, 1 lžíce hořčice, 2 plátky sterilované kapie.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na předsametový vlašák,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Předsametový vlašák - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Předsametový vlašák
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|