|
Recept na Pražma pečená na bylinkách
Recept na Pražma pečená na bylinkách je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pražma pečená na bylinkách budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Pražma (mražená) Sůl Pepř Bazalka Citrónová kůra Tymián Olivový olej Brambory.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pražma pečená na bylinkách
Recept na Pražma pečená na bylinkách: V hrníčku si rozmícháme olivový olej a všecko koření. Ryby dopře omyjeme vodou a promažeme zevnitř i zvenku kořenící směsí. Necháme uležet cca 2 hodiny v chladu. Mezitím si povaříme brambory ve šlupce (malé brambory) asi 20 minut. Do pekáčku dáme uvařené brambory rozkrojené na půl, pomažeme kořenicí směsí do brambor vložíme naložené ryby a dáme péci do středně vyhřáté trouby. Pečeme cca 30 minut. Během pečení ryby obracíme a vždy navrch dáme plátek másla. Dobrou chuť :-)
Poznámka k receptu na Pražma pečená na bylinkách: David:pražma v mikrovlnce? to si tomu dal..mikrovlnka je zabijak, vse co do ni strcis znicis..
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pražma pečená na bylinkách, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Semy.cz (Martina Beneová)
- Datum vložení: 05.08.2009
- Počet porcí: 4-5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Pražma (mražená) Sůl Pepř Bazalka Citrónová kůra Tymián Olivový olej Brambory
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pražma pečená na bylinkách,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pražma pečená na bylinkách - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pražma pečená na bylinkách
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|