|
Recept na Pomalu pečená srnčí pochoutka
Recept na Pomalu pečená srnčí pochoutka je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Pomalu pečená srnčí pochoutka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg srnčího masa 2 mrkve, 1 petržel, 100 g celeru nahrubo nastrouhat 2 cibule 2 stroužky česneku na plátky 400 ml červeného vína 400 ml vývaru nebo vody na podlití 2 lžíce rybízové nebo brusinkové marmelády 1 lžíce povidel sůl, pepř,2 snítky tymiánu, 1 bobkový list mouka na obalení masa máslo na zjemnění chuti olej na pánev.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pomalu pečená srnčí pochoutka
Recept na Pomalu pečená srnčí pochoutka: 1.Na oleji osmahneme nahrubo pokrájenou cibuli, přidáme mrkev,petržel, celer a asi po 5 min. přidáme česnek a máslo a chvilku ještě orestujeme. Přendáme do pekáče. 2.Hladkou mouku vsypeme do sáčku a přidáme na kostky nakrájené, osolené a opepřené maso. Takto obalené rychle osmahneme na stejné pánvi a přidáme do pekáče k zelenině. 3.Na pánev vlijeme vývar/vodu, víno, bobkový list a tymián, provaříme s výpekem a vlijeme do pekáče. 4.Vše promícháme a pomalu pečeme v předehřáté troubě na 200st.asi 1 hodinu. Poté přidáme marmeládu a povidla a pečeme ještě asi ½ hodiny. Podle toho, kolik chceme šťávy, podléváme. 5. Na závěr dochutíme solí, pokud je třeba a servírujeme nejlépe s knedlíkem, nebo pečivem.
Poznámka k receptu na Pomalu pečená srnčí pochoutka: Zdroj: Apetitonline - mírně upravený
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pomalu pečená srnčí pochoutka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: jahoda
- Datum vložení: 14.12.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 1 kg srnčího masa 2 mrkve, 1 petržel, 100 g celeru nahrubo nastrouhat 2 cibule 2 stroužky česneku na plátky 400 ml červeného vína 400 ml vývaru nebo vody na podlití 2 lžíce rybízové nebo brusinkové marmelády 1 lžíce povidel sůl, pepř,2 snítky tymiánu, 1 bobkový list mouka na obalení masa máslo na zjemnění chuti olej na pánev
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pomalu pečená srnčí pochoutka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pomalu pečená srnčí pochoutka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pomalu pečená srnčí pochoutka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|