RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Polévkový krém s květákem, restovanou hlívou ústřičnou a krutonky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Polévkový krém s květákem, restovanou hlívou ústřičnou a krutonky, recepty Polévkový krém s květákem, restovanou hlívou ústřičnou a krutonky, Polévkový, krém, květák


Recept na Polévkový krém s květákem, restovanou hlívou ústřičnou a krutonky

Recept na Polévkový krém s květákem, restovanou hlívou ústřičnou a krutonky je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Polévkový krém s květákem, restovanou hlívou ústřičnou a krutonky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 menší květák 4 brambory 1000 ml zeleninového vývaru 200 ml smetany na vaření 3 brambory muškátový květ,sůl,pepř toustový chléb/nebo jiné pečivo/ 150 g hlívy ústřičné/ nebo žampiony a jiné houby/ 3 PL másla 2 PL olivového oleje hladká mouka petželka, pažitka nebo kerblík na ozdobu.

Polévkový krém s květákem, restovanou hlívou  ústřičnou a krutonky
Zvětšit obrázek

Recept na Polévkový krém s květákem, restovanou hlívou ústřičnou a krutonky

Recept na Polévkový krém s květákem, restovanou hlívou ústřičnou a krutonky:
Květák rozebereme na růžičky a povaříme ve slané vodě na cca 5-8 minut. Vodu poté slijeme a květák zalijeme vývarem.Přidáme oloupané brambory, na kostičky pokrájené, pokrájenou cibulku a vaříme. Polévku rozmixujeme tyčovým mixérem, zahustíme smetanou/můžeme zakvrdlat do smetany i hladkou mouku/, dochutíme solí, pepřem a muškátovým květem. Chleba si pokrájíme na malé kostičky a opečeme je na másle hezky dozlatova. Cibulku a hlívu/žampiony/nakrájíme na malé kousky nebo plátečky a orestujeme je na olivovém oleji. Na talíři pak každou porci polévky doplníme restovanými houbami a chlebovými krutonky. Ozdobíme petrželkou nebo pažitkou/kerblíkem/

Poznámka k receptu na Polévkový krém s květákem, restovanou hlívou ústřičnou a krutonky:
Můžeme přidat ke květáku i jinou zeleninku, např.mrkev apod.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Polévkový krém s květákem, restovanou hlívou ústřičnou a krutonky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
  • Datum vložení: 06.08.2012
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: 1 menší květák 4 brambory 1000 ml zeleninového vývaru 200 ml smetany na vaření 3 brambory muškátový květ,sůl,pepř toustový chléb/nebo jiné pečivo/ 150 g hlívy ústřičné/ nebo žampiony a jiné houby/ 3 PL másla 2 PL olivového oleje hladká mouka petželka, pažitka nebo kerblík na ozdobu
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na polévkový krém s květákem, restovanou hlívou ústřičnou a krutonky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Polévkový krém s květákem, restovanou hlívou ústřičnou a krutonky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Polévkový krém s květákem, restovanou hlívou ústřičnou a krutonky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist