|
Recept na Polévka z kuřecího a králičího masa
Recept na Polévka z kuřecího a králičího masa je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Polévka z kuřecího a králičího masa budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 kuřecí hřbety na polévku Králičí plec a hrudí (340 g) 2 větší mrkve 1 větší cibule 2 petržele Kousek pórku, květáku, kedlubny, kapusty, celeru (množství dle sebe) 4 stroužky česneku Koření vcelku – koriandr, kmín, pepř, nové koření, kmín, tymián, 4 bobkové listy Libeček, celerová a petrželová nať – množství podle sebe Sušené houby – množství dle sebe, já dala 2 velké hrsti 1 vejce, 2 PL mouky 3.5 litru vody.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Polévka z kuřecího a králičího masa
Recept na Polévka z kuřecího a králičího masa: Nejprve si rozdělíme zeleninu na 2 půlky. První necháme vcelku, druhou nakrájíme nadrobno. Očištěné maso vložíme do studené vody, přidáme zeleninu vcelku, houby (namáčet je nemusíme, vaří se dost dlouho) a veškeré koření (doporučuji dát vše kromě bobkových listů do vajíčka na čaj) a také libeček a natě, 2 stroužky česneku a půlku cibule. Velmi mírným varem perlíme asi 3 hodiny. Maso vyndáme a obereme z kostí. Zeleninu taktéž vyndáme a odložíme. Do vývaru nyní vložíme 2. polovinu zeleniny nakrájené nadrobno včetně zbylé poloviny cibule a necháme cca 4 minuty projít varem. Tu původní uvařenou zeleninu vcelku – kdo má rád, rovněž si ji nakrájí a vloží zpět nebo prostě zlikviduje jinak. Maso vložíme zpět. Z vejce a mouky rozmícháme kašičku, kterou lijeme přes vidličku do polévky, provaříme, vyndáme koření a vypneme sporák. Dochutíme solí, zbylým česnekem apod. Polévka je velmi hustá, můžeme ji zředit vodou, nebo vrátit do polévky jen část masa a zeleniny a zbytek použít třeba na rizoto.
Poznámka k receptu na Polévka z kuřecího a králičího masa: Na polévku už máme docela chuť a zároveň pošilháváme v marketech nebo u drobných chovatelů po králíkovi. Takže tohle je výborný nápad a dobrý tip. Přidávám do oblíbených a uděluji plusový bodík. http://miric.unas.cz
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Polévka z kuřecího a králičího masa, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 09.09.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 3 kuřecí hřbety na polévku Králičí plec a hrudí (340 g) 2 větší mrkve 1 větší cibule 2 petržele Kousek pórku, květáku, kedlubny, kapusty, celeru (množství dle sebe) 4 stroužky česneku Koření vcelku – koriandr, kmín, pepř, nové koření, kmín, tymián, 4 bobkové listy Libeček, celerová a petrželová nať – množství podle sebe Sušené houby – množství dle sebe, já dala 2 velké hrsti 1 vejce, 2 PL mouky 3.5 litru vody
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na polévka z kuřecího a králičího masa,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Polévka z kuřecího a králičího masa - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Polévka z kuřecího a králičího masa
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|