|
Recept na Polévka z hlívy ústřičné, chilli papriček a řapíkatého celeru
Recept na Polévka z hlívy ústřičné, chilli papriček a řapíkatého celeru je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Polévka z hlívy ústřičné, chilli papriček a řapíkatého celeru budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
350-400 g hlívy ústřičné 2 PL sádla 1000 ml vývaru /bujónu/ 3 PL hladké mouky 2 x barevná chilli paprička 1-2 cherry rajčátka drcený kmín 4 stroužky česneku čerstvá majoránka červená gulášová paprika 2 jarní cibulky 1 větší červená nebo zelená paprika 3 stonky řapíkatého celeru petrželka nebo libeček sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Polévka z hlívy ústřičné, chilli papriček a řapíkatého celeru
Recept na Polévka z hlívy ústřičné, chilli papriček a řapíkatého celeru: Hlívu si očistíme a nakrájíme na vetší proužky. Stonky celeru s větší červenou paprikou pokrájíme na menší kousky. Cibulku, cherry rajčátka a mix chilli papričku pokrájíme nadrobno. Hlivu vložíme do hrnce a na rozpálené sádle hlívu orestujeme na zpěněné pokrájené cibulce. Přidáme červenou gulášovou papriku, drcený kmín, zamícháme a zalijeme vše vývarem a dáme vařit. Po chvíli přidáme pokrájený řapíkatý celer, pokrájenou červenou papriku, cherry rajčátka, sůl, pepř a prolisovaný česnek. Mezitím si připravíme jíšku z mouky a sádla a přidáme ji zavařit do polévky. Polévku ochutíme ještě čerstvou promnutou majoránkou, dosolíme a opět povaříme. Zdobíme petrželkou nebo libečkem. Podáváme s pečivem.
Poznámka k receptu na Polévka z hlívy ústřičné, chilli papriček a řapíkatého celeru: To musí být podle ingrediencí a obrázků moc dobrá polévka
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Polévka z hlívy ústřičné, chilli papriček a řapíkatého celeru, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 05.09.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 350-400 g hlívy ústřičné 2 PL sádla 1000 ml vývaru /bujónu/ 3 PL hladké mouky 2 x barevná chilli paprička 1-2 cherry rajčátka drcený kmín 4 stroužky česneku čerstvá majoránka červená gulášová paprika 2 jarní cibulky 1 větší červená nebo zelená paprika 3 stonky řapíkatého celeru petrželka nebo libeček sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na polévka z hlívy ústřičné, chilli papriček a řapíkatého celeru,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Polévka z hlívy ústřičné, chilli papriček a řapíkatého celeru - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Polévka z hlívy ústřičné, chilli papriček a řapíkatého celeru
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|