|
Recept na Polévka z chrástu červené řepy
Recept na Polévka z chrástu červené řepy je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Polévka z chrástu červené řepy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
250 g vepřového žebírka chrást z malými bulvami (pět,šest bulev) zelenina (brambory, mrkev, petržel, celer, květák, kapusta, zelí, hrášek....) bobkový list, nové koření,sůl a pepř cibulka lžíci sádla smetana(šlehačka) ocet.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Polévka z chrástu červené řepy
Recept na Polévka z chrástu červené řepy: Žebírko, veškerou, drobně nakrájenou zeleninu, nakrájený chrást i s bulvami, kořením dám vařit do změknutí ve dvou litrech vody (záleží na množství zeleniny). Ocet se dá hned při vaření, aby řepa neztratila barvu. Potom osmahnu cibulku na sádle, kterou přidám do polévky a následně přidám smetanu (šlehačku)
Poznámka k receptu na Polévka z chrástu červené řepy: Tuto polévku strašně miluji, zvlášť, když je chrást(po jednocení na zahradě) pokrájený na hrubé kousky a okusovat uvařené žebírko taky nemá chybu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Polévka z chrástu červené řepy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: pavelk (Pavel K)
- Datum vložení: 05.10.2010
- Počet porcí: 4-8
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 250 g vepřového žebírka chrást z malými bulvami (pět,šest bulev) zelenina (brambory, mrkev, petržel, celer, květák, kapusta, zelí, hrášek....) bobkový list, nové koření,sůl a pepř cibulka lžíci sádla smetana(šlehačka) ocet
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na polévka z chrástu červené řepy,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Polévka z chrástu červené řepy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Polévka z chrástu červené řepy
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|