|
Recept na Polévka s kapio-hermelínovým masíčkem
Recept na Polévka s kapio-hermelínovým masíčkem je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Polévka s kapio-hermelínovým masíčkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
700 g předního hovězího s kostí Polovina rozebraného květáku – růžičky nechané ale vcelku!!! 1 mrkev nakrájená na kostičky, 1 červená kapie na proužky Třetina hermelínu (já měla královský) nakrájeného na drobno 3 bobkové listy, několik zrnek celého koriandru, nového koření, černého pepře, kmínu (já koření kromě bobkového listu dávám do vajíčka na čaj, takže vyberu pak jen bobkový list) Libeček, petrželka, celerová nať Sůl na dochucení (opatrně – sýr je slaný), případně maggi apod. 3,5 l vody.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Polévka s kapio-hermelínovým masíčkem
Recept na Polévka s kapio-hermelínovým masíčkem: Uvaříme klasický vývar – maso do studené vody s kořením a bylinkami. Já mírně perlila v tlakovém hrnci cca 2 hodiny. Maso vyndáme. Jak vydržíme, co nejteplejší, ho obereme z kostí, posypeme nakrájeným hermelínem a promícháme. Mezitím, vhodíme do vývaru zeleninu a provaříme asi 5 minut (podle chuti, my rádi křupavounkou) Do polévky vrátíme maso s hermelínem, ihned vypneme sporák a necháme cca 10minut na spojení všech chutí. Polévka je sytá, není třeba zahušťovat a nahradí spolehlivě i druhý chod. Potřebovala jsem zlikvidovat hermelín, kapii, maso a recept vznikal za pochodu. Přišla návštěva a pochutnala si.
Poznámka k receptu na Polévka s kapio-hermelínovým masíčkem: Chtěla jsem něco zamrazit, nemám co.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Polévka s kapio-hermelínovým masíčkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 26.10.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 700 g předního hovězího s kostí Polovina rozebraného květáku – růžičky nechané ale vcelku!!! 1 mrkev nakrájená na kostičky, 1 červená kapie na proužky Třetina hermelínu (já měla královský) nakrájeného na drobno 3 bobkové listy, několik zrnek celého koriandru, nového koření, černého pepře, kmínu (já koření kromě bobkového listu dávám do vajíčka na čaj, takže vyberu pak jen bobkový list) Libeček, petrželka, celerová nať Sůl na dochucení (opatrně – sýr je slaný), případně maggi apod. 3,5 l vody
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na polévka s kapio-hermelínovým masíčkem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Polévka s kapio-hermelínovým masíčkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Polévka s kapio-hermelínovým masíčkem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|