|
Recept na Polévka několika barev a chutí /vše, co bylo a zbylo/...
Recept na Polévka několika barev a chutí /vše, co bylo a zbylo/... je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Polévka několika barev a chutí /vše, co bylo a zbylo/... budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 velká brokolice 1 kedlubna 2 mrkve 1 celer 1 petržel 1/2 kg filé z tresky 1 vejce 1 velká lžíce dětské krupičky 3 kusy hlívy ústřičné 1 lžíce másla muškátový květ sůl 2 housky na osmažení petrželka n zdobení rybí koření /není nutné/.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Polévka několika barev a chutí /vše, co bylo a zbylo/...
Recept na Polévka několika barev a chutí /vše, co bylo a zbylo/...: Nejříve jsem si očistila a pokrájela veškerou zeleninu, brokolici jsem rozebrala na růžičky a dala jsem vše vařit abych si pak část zeleniny a brokolice mohla oddělit na další pokrm -(placky) a až pak jsem přidala rybu, nakrájenou na kousky. Vše jsem vařila do měkka. Na másle jsem si podusila na malinké kousky nakrájenou hlívu ústřičnou a když byla měkká, přidala jsem ji do vývaru. Do polévky jsem pak zamíchala 1 vejce se lžící dětské krupičky. Na závěr jsem polévku dochutila kořením, výraznou udělal muškátový květ. Ozdobila jsem polévku pak pažitkou a podávala jsem ji s osmaženým rohlíčkem.
Poznámka k receptu na Polévka několika barev a chutí /vše, co bylo a zbylo/...: Polévka vznikla jinak, než jsem si ji nachystala. Chtěla jsem si udělat vše podle včerejších receptů, ale nešel mi net /prý výpadek xx hodin/ od rána a tak jsem pátrala jen v "hlavě", jak a co?? Je podobná něčím i jedné včerejší polévce zde, od jedné autorky, ale dělala jsem si ji podle stavu "zásob a zase jinak".
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Polévka několika barev a chutí /vše, co bylo a zbylo/..., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 24.06.2011
- Počet porcí: 2 litry polévky
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 1 velká brokolice 1 kedlubna 2 mrkve 1 celer 1 petržel 1/2 kg filé z tresky 1 vejce 1 velká lžíce dětské krupičky 3 kusy hlívy ústřičné 1 lžíce másla muškátový květ sůl 2 housky na osmažení petrželka n zdobení rybí koření /není nutné/
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na polévka několika barev a chutí /vše, co bylo a zbylo/...,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Polévka několika barev a chutí /vše, co bylo a zbylo/... - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Polévka několika barev a chutí /vše, co bylo a zbylo/...
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|