RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Po domácku udělaná čínská "křehká kachna"

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Po domácku udělaná čínská "křehká kachna", recepty Po domácku udělaná čínská "křehká kachna", Po, domácku, udělaná, čínská, "křehká, kachna"


Recept na Po domácku udělaná čínská "křehká kachna"

Recept na Po domácku udělaná čínská "křehká kachna" je zařazen v kategorii drůbeží maso. K přípravě Po domácku udělaná čínská "křehká kachna" budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 kachní prsa bez kosti a s kůží sůl mletý pepř omáčky : thajská Pad Thai omáčka na smažené nudle sojová omáčka tmavá ústřicová omáčka worčestrová omáčka 1 kávová lžička solamylu na zahuštění.

Po domácku udělaná čínská
Zvětšit obrázek

Recept na Po domácku udělaná čínská "křehká kachna"

Recept na Po domácku udělaná čínská "křehká kachna":
Kachní prsa očistíme a pořádně osušíme. Ostrým nožem nařežeme kůži do čtverečků, nesmí se proříznout až na maso. Prsa osolíme a opepříme a na suché pánvi zprudka opečeme dohněda po obou stranách, nejprve kůží dolu dokřupava. Pak přendáme do pekáčku i s výpekem a v troubě na 220°C dopečeme asi 15 minut (na medium rare). Já mám ráda propečené, takže jsem to tam nechala asi o 10 minut déle. Pak prsíčka nakrájíme na plátky. Připravila jsem si ještě pod kachnu zeleninu : nastrouhala jsem trošku bílého zelí a mrkev na tenké proužky, ale nemusí to být (Číňani to tam dávají jako podklad pod maso). Na pánvi po smažení prsou jsem jen prohřála sos ze všech těch omáček a solamylu, aby zhoustl. Tím jsem pak polila prsíčka. Číňani to podávají s rýží, takže u nás též byla rýže.

Poznámka k receptu na Po domácku udělaná čínská "křehká kachna":
Nemá někdo recept na ostrou omáčkou k receptu křehké kuře.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Po domácku udělaná čínská "křehká kachna", kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: znamenivah (Lada Kysilková)
  • Datum vložení: 29.08.2014
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Drůbeží maso
  • Suroviny: 2 kachní prsa bez kosti a s kůží sůl mletý pepř omáčky : thajská Pad Thai omáčka na smažené nudle sojová omáčka tmavá ústřicová omáčka worčestrová omáčka 1 kávová lžička solamylu na zahuštění
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na po domácku udělaná čínská "křehká kachna", pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Po domácku udělaná čínská "křehká kachna" - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Po domácku udělaná čínská "křehká kachna"

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist