RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Plnený zelný list z červeného zelí

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Plnený zelný list z červeného zelí, recepty Plnený zelný list z červeného zelí, Plnený, zelný, list, červeného, zelí


Recept na Plnený zelný list z červeného zelí

Recept na Plnený zelný list z červeného zelí je zařazen v kategorii mleté maso. K přípravě Plnený zelný list z červeného zelí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1/2 malej hlavky cervena kapusta ( červené zelí ) 250 g mlete bravcove maso (mozno bolo miesane…vytiahla som ho z mraznicky ) 50 g mala cervena sosovica 1 bobkovy list 1 vacsia cibula 3 struciky cesnak 200 g prerastana oravska, alebo anglicka slanina 1 CL nasekany tymian vyvar sol, cerstvo mlete korenie.

Plnený zelný list z červeného zelí
Zvětšit obrázek

Recept na Plnený zelný list z červeného zelí

Recept na Plnený zelný list z červeného zelí:
Cervenu sosovicu premyjeme a dame varit do vody s bobkovym listom a trochou soli. Ked zacne vriet, tak ju nechame bublat maximalne 15 minut. Respektive dovtedy, kym nebude Vasa sosovica tak na skus….v ziadnom pripade nie rozvarena. Po uvareni, sosovicu nechame na sitku odtiect. Cervenu kapustu rozdelime na listy a na 3 minuty ich ponorime do vriacej vody. Vyberieme ich a nechame vychladnut. Z listov odstranime vsetky hrube zily, tie ktore sa nedaju odstranit, tak ich trochu zrezeme, tak aby nam listy ostali v celku. Cibulu nakrajame nadrobno a slaninu na male kusky. Polovicu udusenej cibule a 50 g slaniny pridame k mletemu masu. K masu dame sosovicu, nasekany tymian a prelisovane struciky cesnaku, osolime (asi pol CL) a okorenime cerstvo mletym korenim. Maso vymiesame a naplnime kapustove listy. Ja som naplnila 4 listy a ostala mi jedna gulka bez listu. Na dno zapekaciej misy dame trochu masla a prelozime zbytok vypecenej slaniny a orestovanej cibule. Kapustu, ktora nam ostala (aj ta surova )nakrajame na male tenke pruzky a pridame do misy. Uvarila som si vyvar z kocky. Poukladala som naplnene listy do misy a zaliala horucim vyvarom, doliala som este aj horucu vodu. Misu prikryjeme alobalom a dame do vyhriatej rury na 200 stupnov. Piekla som 60 minut a ked som ochutnala nezabalenu gulku, tak som pridala este 20 minut. Podavala som so zemiakovou kasou, omacku som nezahustovala.

Poznámka k receptu na Plnený zelný list z červeného zelí:
Tento (s fotopostupom) a moje dalsie recepty najdete na http://chalupnikovi.com/recepty/?p=2584

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plnený zelný list z červeného zelí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: vybusna
  • Datum vložení: 25.05.2014
  • Počet porcí: 3 velke porcie
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Mleté maso
  • Suroviny: 1/2 malej hlavky cervena kapusta ( červené zelí ) 250 g mlete bravcove maso (mozno bolo miesane…vytiahla som ho z mraznicky ) 50 g mala cervena sosovica 1 bobkovy list 1 vacsia cibula 3 struciky cesnak 200 g prerastana oravska, alebo anglicka slanina 1 CL nasekany tymian vyvar sol, cerstvo mlete korenie
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plnený zelný list z červeného zelí, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plnený zelný list z červeného zelí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plnený zelný list z červeného zelí

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist