|
Recept na Plněné pečené papriky ve vlastní šťávě
Recept na Plněné pečené papriky ve vlastní šťávě je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Plněné pečené papriky ve vlastní šťávě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
½ kg mletého vepřového masa 5 ks žlutých paprik, petrželová nať 1 hrnek uvařené rýže, 2 syrová vejce 1 malá cibule, koření na mletá masa, mrkev sůl, pepř, zeleninový bujón, rajský protlak.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Plněné pečené papriky ve vlastní šťávě
Recept na Plněné pečené papriky ve vlastní šťávě: Mleté vepřové maso promícháme s kořením, solí, pepřem, syrovými vejci, sekanou petrželovou natí a poté vmícháme i uvařenou rýži. Poctivě propracujeme, a naplníme do připravených paprik, které zbavíme jádřinců a vrchní odkrojenou část se stonkem si necháme na přiklopení náplně před pečením. Papriky naskládáme do pekáče a zalijeme vodou s rozmíchaným zeleninovým bujonem a polévkovou lžicí rajského protlaku, nadrobno nakrájenou cibulí a jednou mrkví. Pečeme pozvolna v troubě zakryté cca 45 minut a poté dopečeme odkryté cca 15 minut. Vzniklou vypečenou šťávu propasírujeme a dle potřeby pokud je to třeba tak zahustíme instantní jíškou. Příloha nové brambory s petrželkou a máslem.
Poznámka k receptu na Plněné pečené papriky ve vlastní šťávě: Tato varianta u nás vítězí nad verzí s rajskou a knedlíkem.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněné pečené papriky ve vlastní šťávě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
- Datum vložení: 25.10.2010
- Počet porcí: 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: ½ kg mletého vepřového masa 5 ks žlutých paprik, petrželová nať 1 hrnek uvařené rýže, 2 syrová vejce 1 malá cibule, koření na mletá masa, mrkev sůl, pepř, zeleninový bujón, rajský protlak
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněné pečené papriky ve vlastní šťávě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněné pečené papriky ve vlastní šťávě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněné pečené papriky ve vlastní šťávě
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|