|
Recept na Plněná veka II.
Recept na Plněná veka II. je zařazen v kategorii studená kuchyně.
K přípravě Plněná veka II. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 sendviť (veka), 130 g masla, sardelová pasta, horčica, 1 malá cibuľa, 250 g mäkkej salámy, 150 g tvrdého syra, 3 kyslé uhorky, 2 vajcia na tvrdo, 1 kapia (nebo červená paprika), soľ.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Plněná veka II.
Recept na Plněná veka II.: Z veky odrežeme jeden koniec a dlhou lyžicou (pomôžeme si i nožom nebo iným nástrojom) striedku vydlabeme, aby veka zostala dutá, jen 1 cm silná. Maslo vyšľaháme s horčicou a sardelovou pastou. Pridáme na kostičky nakrájanú kapiu, uhorky, salámu, cibuľu, nastrúhaný syr a narezané vajíčka a všetko premiešame Pridáme striedku, dosolíme. Dobre premiešanou náplňou naplníme veku a dáme do chladničky. Najlepšie je pripraviť deň dopredu. Krájame ostrým nožom na 1 cm silné rezy a podávame namiesto chlebíčkov.
Poznámka k receptu na Plněná veka II.: Sendvič takto môžeme plniť ľubovoľnou náplňou, podľa vlastnej chuti. Základom je vždy maslo a striedka z veky. Zbytok pridáme podľa chuti, napr. hrášok, mrkvičku, všetko krájané na drobné kocky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Plněná veka II., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 03.12.2008
- Počet porcí: Zhruba 7
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Studená kuchyně
- Suroviny: 1 sendviť (veka), 130 g masla, sardelová pasta, horčica, 1 malá cibuľa, 250 g mäkkej salámy, 150 g tvrdého syra, 3 kyslé uhorky, 2 vajcia na tvrdo, 1 kapia (nebo červená paprika), soľ
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na plněná veka ii.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Plněná veka II. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Plněná veka II.
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|