|
Recept na Pizza líné rebuše
Recept na Pizza líné rebuše je zařazen v kategorii pizzy.
K přípravě Pizza líné rebuše budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Pizzové těsto kynuté ( koupené.. hotový výrobek ) 2 lžíce olivového oleje plechovka Pomodorini di Colina ( foto, prodejny Kaufland ) plechovka Valfrutta - krájená rajčata ( foto ) D.M. Hermes - originální řecké feferoni jemně pálivé ( foto ) 150g tyrolské šunky 2 lžičky Aglio ( Koření od Antonína - foto ) po lžičce sušené bazalky, oregána, tymiánu 1 cibule 3 stroužky česneku 2 balíčky mozzarelly v nálevu ( gramáž po 100g ) sůl, lžičku krupicového cukru hrst rukoly.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pizza líné rebuše
Recept na Pizza líné rebuše: Kulatou formu na pečení pizzy potřeme zlehka olivovým olejem a těsto z balíčku přemístíme na formu, upravíme okraje. Pokameme olivovým olejem. V pánvi si rozpálíme olivový olej, přihodíme najemno nakrájenou cibuji, smažíme dosklovata, přidáme nasekaný česnek, krátce prosmahneme. Přidáme z plechovky krájená rajčata,sůl, cukr, koření a za občasného mícháme do vysmahnutí a odpaření se veškeré tekutiny. Necháme vychladnout. Mozzarellu si nakrájíme na plátky, zcedíme pomodorini, což jsou vlastně cherry rajčata v rajčatové omáčce ( tu můžeme použít např. do polévky nebo rajské omáčky ). Feferonkám odřízneme stopky, jinak je necháme jak jsou, nekrájíme, zrníčka necháme také. Na těsto ve formě přemístíme rajčatovou směs a přidáme šunku, mozzarellu, pomodorini, feferonky. Troubu si předehřejeme na 220 st ( horkovzduch ).Pečeme cca 15 minut. Pohážeme rukolou a můžeme podávat.
Poznámka k receptu na Pizza líné rebuše: Název proto, že jsem byla líná těsto dělat.. a do podobných rovnou přidávám této pizze hodně podobnou, ale tato je přece jenom jiná, zejména tím, že je velmi příjemně pikantní. Dobrou chuť, přátelé.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pizza líné rebuše, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: rebeka (Naďa)
- Datum vložení: 21.04.2012
- Počet porcí: 2, 3 4... to záleží....
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pizzy
- Suroviny: Pizzové těsto kynuté ( koupené.. hotový výrobek ) 2 lžíce olivového oleje plechovka Pomodorini di Colina ( foto, prodejny Kaufland ) plechovka Valfrutta - krájená rajčata ( foto ) D.M. Hermes - originální řecké feferoni jemně pálivé ( foto ) 150g tyrolské šunky 2 lžičky Aglio ( Koření od Antonína - foto ) po lžičce sušené bazalky, oregána, tymiánu 1 cibule 3 stroužky česneku 2 balíčky mozzarelly v nálevu ( gramáž po 100g ) sůl, lžičku krupicového cukru hrst rukoly
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pizza líné rebuše,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pizza líné rebuše - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pizza líné rebuše
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|