|
Recept na Pikantní žebírka
Recept na Pikantní žebírka je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Pikantní žebírka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Vepřová žebírka 2 kg Červený vinný ocet Sůl 6 kuliček pepře 8 kuliček nového koření Cibule Jemný kečup ( Kdo nerad kečup, může použít passatu) Sojová omáčka Tymián 5 stroužků česneku Oregano Bazalka Majoránka Rozmarýn ( bylinky můžou být čerstvé i sušené) Pikantní koření na žebírka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pikantní žebírka
Recept na Pikantní žebírka: Žebírka dáme do hrnce a zalejeme studenou vodou, přidáme lžíci soli, celou oloupanou cibuli, pepř, nové koření a vlejeme trochu červeného vinného octa. Dáme na plotnu a vaříme těsně pod bodem varu cca 45 min. až jsou žebírka pěkně měkká. Mezitím nahřejeme troubu na 160 stupňů (horkovzdušnou) a připravíme si omáčku. Do misky dáme hodně kečupu, přidáme necelou lžíci sojovky, česnek (strouhám ho na struhadle), bylinky a pikantní koření na žebírka, vše promíchame a ochutnáme, zda je potřeba něco přidat. Uvařená žebra vyndáme, osušíme, pokládáme na plech a hojně potíráme omáčkou. Pečeme cca 20 - 30 minut.
Poznámka k receptu na Pikantní žebírka: Nejlepší jsou žebra s chlebem a salátem. Dobrou chuť.:)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní žebírka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Kerol
- Datum vložení: 08.12.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Vepřová žebírka 2 kg Červený vinný ocet Sůl 6 kuliček pepře 8 kuliček nového koření Cibule Jemný kečup ( Kdo nerad kečup, může použít passatu) Sojová omáčka Tymián 5 stroužků česneku Oregano Bazalka Majoránka Rozmarýn ( bylinky můžou být čerstvé i sušené) Pikantní koření na žebírka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní žebírka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní žebírka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní žebírka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|