|
Recept na Pikantní zapečené mističky
Recept na Pikantní zapečené mističky je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Pikantní zapečené mističky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Listové těsto,1/2kg mletého masa - vepřového, nebo hovězího, 1 vejce, 3stroužky česneku, sůl, pepř, majoránka,1 lžička chilli, 1 lžíce solamylu,Tvrdý sýr vejce na potření.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pikantní zapečené mističky
Recept na Pikantní zapečené mističky: Z listového těsta vyválíme plát, ze kterého vykrojíme kolečka o velikosti mističky, ve které budeme zapékat. Mleté maso smícháme se všemi ingrediencemi, kromě sýru. Zapékací mističky vyložíme pečicím papírem, do kterého dáme kolečko listového těsta. Na listové těsto dáme připravenou masovou směs. Na směs nastrouháme, nebo nakrájíme tvrdý sýr a vše potřeme rozšlehaným vejcem. Vše dáme zapéct do trouby. Můžeme podávat s opečeným bramborem, tatarkou a zeleninovou oblohou.
Poznámka k receptu na Pikantní zapečené mističky: Pokud zůstane listové těsto a masová náplň, můžeme udělat masový štrůdl.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní zapečené mističky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: hanahcotton (Hanka Svatušková)
- Datum vložení: 02.07.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: Listové těsto,1/2kg mletého masa - vepřového, nebo hovězího, 1 vejce, 3stroužky česneku, sůl, pepř, majoránka,1 lžička chilli, 1 lžíce solamylu,Tvrdý sýr vejce na potření
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní zapečené mističky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní zapečené mističky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní zapečené mističky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|