RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pikantní srdce na smetaně

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pikantní srdce na smetaně, recepty Pikantní srdce na smetaně, Pikantní, srdce, na, smetaně


Recept na Pikantní srdce na smetaně

Recept na Pikantní srdce na smetaně je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Pikantní srdce na smetaně budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
800 g bravčových (vepřových) sŕdc (3-4 kusy), 4 paradajky, 4 strúčiky cesnaku, 4 pl oleja, 1 čl harisy alebo sambal oelek, 4 cibule, 1 čl zmesi 4 korení (muškátový oriešok, zázvor, kardamóm, koriander), 1 pl sladkej mletej papriky, lístočky zo 4 vetvičiek tymiánu, 50 ml bieleho rumu alebo vodky, 200 ml hustej smotany, 2 pl hladkej múky, soľ, 1-2 bobkové listy.

Pikantní srdce na smetaně
Zvětšit obrázek

Recept na Pikantní srdce na smetaně

Recept na Pikantní srdce na smetaně:
Bravčové srdcia varíme asi 20 minút vo vode s bobkovým listom, scedíme, necháme vychladnúť a pokrájame na plátky. V kastróle speníme pokrájanú cibuľu, pridáme obvarené srdcia, zmes 4 korení a mletú sladkú papriku. Podlejeme vodou a prikryté dusíme 25-30 minút, kým mäso nezmäkne. Potom ochutíme harisou, pridáme ošúpané paradajky pokrájané na kocky a dusíme ďalších 10 minút. Podlejeme bielym rumom alebo vodkou, čo dodá mäsu jemnosť. Premiešame s prelisovaným cesnakom a zahustíme smotanou rozmiešanou s múkou. Za stáleho miešania varíme, dokiaľ omáčka nezhustne, potom jedlo odstavíme z ohňa a vmiešame doň lístočky tymiánu. Podávame s ryžou alebo s parenou knedľou.

Poznámka k receptu na Pikantní srdce na smetaně:
Srdíčka mám také ráda, nejraději krůtí

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní srdce na smetaně, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: amalia
  • Datum vložení: 08.04.2011
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: 800 g bravčových (vepřových) sŕdc (3-4 kusy), 4 paradajky, 4 strúčiky cesnaku, 4 pl oleja, 1 čl harisy alebo sambal oelek, 4 cibule, 1 čl zmesi 4 korení (muškátový oriešok, zázvor, kardamóm, koriander), 1 pl sladkej mletej papriky, lístočky zo 4 vetvičiek tymiánu, 50 ml bieleho rumu alebo vodky, 200 ml hustej smotany, 2 pl hladkej múky, soľ, 1-2 bobkové listy
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní srdce na smetaně, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní srdce na smetaně - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní srdce na smetaně

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist