|
Recept na Pikantní směs v bramboráku
Recept na Pikantní směs v bramboráku je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Pikantní směs v bramboráku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Směs: 30dkg krůtích plátků, 30dkg krůtích jater, 1 cibule, 1/2 lžičky pepře, 2 lžíce tymiánu, sůl, 1 lžička vegety, 1/2 kostky masoxu, 1 lžíce worcestru, pár špetek chilli koření, 2 červené kapie, 1 lžíce hořčice, 2 lžíce kečupu, olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pikantní směs v bramboráku
Recept na Pikantní směs v bramboráku: Maso i játra omyjeme a nakrájíme na nudličky, cibuli na kostičky, kapie na nudličky. Na rozpáleném oleji zprudka orestujeme masíčko, posypeme pepřem a tymiánem, přidáme cibuli a opékáme do zlatavé barvy. Pak přidáme jatýrka a až zhnědnou zalijeme vývarem (voda+ masox), přidáme vegetu, worcester, chilli koření a dusíme 20 minut. Maso zalijeme jen do poloviny - nevaříme, ale dusíme. V případě potřeb doléváme horkou vodou, aby se nám masíčko nepřipálilo. Nakonec dosypeme kapie, osolíme, přidáme hořčici a kečup a 10 minut na mírném ohni podusíme. Tuto směs naneseme na polovinu bramboráku, posypeme nakrájenou cibulí, přeložíme a můžeme servírovat. Nezapomeneme na skleničku dobře vychlazeného pivečka. Přeji dobré chutnání!!!
Poznámka k receptu na Pikantní směs v bramboráku: Recept na bramborák neuvádím, protože ho asi každý dobře zná a dělá si ho podle svých zvyků.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní směs v bramboráku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Radulinka6 (Radoslava)
- Datum vložení: 01.04.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Směs: 30dkg krůtích plátků, 30dkg krůtích jater, 1 cibule, 1/2 lžičky pepře, 2 lžíce tymiánu, sůl, 1 lžička vegety, 1/2 kostky masoxu, 1 lžíce worcestru, pár špetek chilli koření, 2 červené kapie, 1 lžíce hořčice, 2 lžíce kečupu, olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní směs v bramboráku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní směs v bramboráku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní směs v bramboráku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|