Recept na Pikantní rybí karbanátky se salátem z červeného zelí od Zdeňka Pohlreicha
Recept na Pikantní rybí karbanátky se salátem z červeného zelí od Zdeňka Pohlreicha je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pikantní rybí karbanátky se salátem z červeného zelí od Zdeňka Pohlreicha budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
RYBÍ KARBANÁTKY rybí filé (600 g)já používám pangásia mléko (100 ml) bobkový list (3 ks) jarní cibulka (1 větší) chilli paprička strouhanka a hl. mouka (podle potřeby) vejce (2 ks) šťáva z 1 citronu olej na smažení sůl a pepř SALÁT červené zelí (1 malá hlávka) mrkev (2 ks) zakysaná smetana (2 lžíce) majonéza (2 lžíce) vinný ocet (2 lžíce) cukr, sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pikantní rybí karbanátky se salátem z červeného zelí od Zdeňka Pohlreicha
Recept na Pikantní rybí karbanátky se salátem z červeného zelí od Zdeňka Pohlreicha: KARBANÁTKY 1.Nejprve si nalijeme mléko do pekáčku. Vložíme k němu rybu a bobkový list. Pekáč vložíme do trouby na 15 min. na 190 stupňů. 2.Mezitím si nakrájíme na drobno cibulku a chilli papričku. Dáme do mísy a přidáme uvařenou rybu. (bez mléka a bobkového listu) Rybu rozmačkáme vidličkou. Zakapeme citronovou šťávou. Přidáme vejce, strouhanku a mouku podle potřeby. Dochutíme solí a pepřem. 3. směs dobře promícháme a tvarujeme karbanátky, které osmahneme na pánvi. SALÁT Zelí nakrájíme na tenké proužky. Osolíme, přidáme cukr a ocet. Zelí dobře promačkáme, aby zkřehlo. Přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, smetanu a majonézu.
Poznámka k receptu na Pikantní rybí karbanátky se salátem z červeného zelí od Zdeňka Pohlreicha: Pokud rybu nechcete předem vařit, použijte aljašskou tresku.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní rybí karbanátky se salátem z červeného zelí od Zdeňka Pohlreicha, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Strowberry (Kateřina)
- Datum vložení: 30.11.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: RYBÍ KARBANÁTKY rybí filé (600 g)já používám pangásia mléko (100 ml) bobkový list (3 ks) jarní cibulka (1 větší) chilli paprička strouhanka a hl. mouka (podle potřeby) vejce (2 ks) šťáva z 1 citronu olej na smažení sůl a pepř SALÁT červené zelí (1 malá hlávka) mrkev (2 ks) zakysaná smetana (2 lžíce) majonéza (2 lžíce) vinný ocet (2 lžíce) cukr, sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní rybí karbanátky se salátem z červeného zelí od zdeňka pohlreicha,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní rybí karbanátky se salátem z červeného zelí od Zdeňka Pohlreicha - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní rybí karbanátky se salátem z červeného zelí od Zdeňka Pohlreicha
|
|