Recept na Pikantní medová žebra
Recept na Pikantní medová žebra je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Pikantní medová žebra budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1,5 kg vepřových žebírek 150 ml tekutého medu 100 ml sladkoostré chilli omáčky 5 lžic octa 3 lžíce tmavé sójové omáčky 2 lžíce granulovaného česneku 2 lžíce hrubozrnné hořčice 1 lžíce hrubozrnné soli.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pikantní medová žebra
Recept na Pikantní medová žebra: Z uvedených surovin vyšleháme marinádu, do které vložíme naporcované maso a necháme marinovat. Marinovaná žebra vložíme do trouby, přelijeme zbylým nálevem a pečeme při 200°C nejméně hodinu a půl. Vypečenou šťávu můžeme zahustit. Podáváme s dobrým pečivem.
Poznámka k receptu na Pikantní medová žebra: tak včera na Silvestra velký úspěch. ze 3kg zbyli 2 malé kousky (jedli jsme to ve 4 ).
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní medová žebra, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 14.03.2010
- Počet porcí: 12
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1,5 kg vepřových žebírek 150 ml tekutého medu 100 ml sladkoostré chilli omáčky 5 lžic octa 3 lžíce tmavé sójové omáčky 2 lžíce granulovaného česneku 2 lžíce hrubozrnné hořčice 1 lžíce hrubozrnné soli
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní medová žebra,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní medová žebra - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní medová žebra
|
|