|
Recept na Pikantní květák
Recept na Pikantní květák je zařazen v kategorii zeleninová jídla.
K přípravě Pikantní květák budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 červené cibule, 3 stroužky česneku, 1-2 polévkové lžíce sójové omáčky, 3 loupaná rajčata nakrájená na kostky, 1 vařený květák rozdělený na růžičky, 1 malá cibule, 1/2 lžičky citronové šťávy, 2 jarní cibulky tence nakrájené (bílé a zelené části), petrželka na ozdobu, rýžový olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pikantní květák
Recept na Pikantní květák: Na pánvi wok rozpalte rýžový olej a opražte červenou cibuli a česnek po dobu 1 minuty. Přidejte sójovou omáčku a rajčata, a duste další 3 minuty. Přidejte cibuli, citronovou šťávu, a jarní cibulku. Snižte teplotu a duste, dokud zelenina nezměkne. Přidejte květák a ještě prohřejte.
Poznámka k receptu na Pikantní květák: Tento recept pochází z Vietnamu a je modifikován na českou kuchyni. Přeji dobrou chuť!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pikantní květák, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: evosheek (Ivo)
- Datum vložení: 01.11.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zeleninová jídla
- Suroviny: 2 červené cibule, 3 stroužky česneku, 1-2 polévkové lžíce sójové omáčky, 3 loupaná rajčata nakrájená na kostky, 1 vařený květák rozdělený na růžičky, 1 malá cibule, 1/2 lžičky citronové šťávy, 2 jarní cibulky tence nakrájené (bílé a zelené části), petrželka na ozdobu, rýžový olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pikantní květák,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pikantní květák - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pikantní květák
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|