|
Recept na Zelňačka mazurská - Kapuśniak mazurski
Recept na Zelňačka mazurská - Kapuśniak mazurski je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Zelňačka mazurská - Kapuśniak mazurski budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Suroviny: 1 hlávka červeného zelí (cca ¾ kg) 1 l vývaru 0,500 kg brambor 0,010 kg rozinek 1 cibule 1 PL mouky 2 PL másla 1 KL vinného octa – červený 2 ks lístku vavřínu ((bobkový list) Kmín Cukr Pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zelňačka mazurská - Kapuśniak mazurski
Recept na Zelňačka mazurská - Kapuśniak mazurski: Nejprve si spařím a namočím rozinky. Pro tentokrát se obejdu bez rumu. Pokrájím si zelí, vykrojím košťál atd… Pokrájené zelí strčím do kastrolu, zaliji vřícím vývarem, zvolna vařím. Oloupané brambory pokrájím na kostky a přihodím k zelí. Pak přidám rozinky, kmín, koření, sůl pepř a trochu cukru. Očistím a pokrájím cibuli, na másle ji zesklovatím a zapráším moukou. Přidám do polivky ještě několik minut povařím. Po stažení z ohně dochutím octem.
Poznámka k receptu na Zelňačka mazurská - Kapuśniak mazurski: Vyskúšané, chválené Výborná chuť a tie hrozienka tam excelentne pasujú
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zelňačka mazurská - Kapuśniak mazurski, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: gmptop (Miloš Peroutka)
- Datum vložení: 21.11.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: Suroviny: 1 hlávka červeného zelí (cca ¾ kg) 1 l vývaru 0,500 kg brambor 0,010 kg rozinek 1 cibule 1 PL mouky 2 PL másla 1 KL vinného octa – červený 2 ks lístku vavřínu ((bobkový list) Kmín Cukr Pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zelňačka mazurská - kapuśniak mazurski,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zelňačka mazurská - Kapuśniak mazurski - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zelňačka mazurská - Kapuśniak mazurski
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|