|
Recept na Zeleninova polevka "Minestrone
Recept na Zeleninova polevka "Minestrone je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Zeleninova polevka "Minestrone budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 konzerva(400ml)smesi ruznych fazoli 2 polevkove lzice olivoveho oleje 1 rapikovy stonek celeru nakrajeny na kousky 1 cibule nakrajena na drobno 1 mrkev nakrajena na kostky 1 strouzek cesneku rozmackany 3 polevkove lzice posekane zelene cerstve petrzelky 1 bobkovy list 1 konzervu(400 ml) nakrajenych a ocezenych rajcat 6 hrnecku (hrnecek 250ml) zeleninoveho vyvaru(muze byt i bujon) 200 g testovin(lepsi je mit je hodne male-treba makarony. Ja pouzivam malicke maslicky) sul a cerstve umlety pepr podle chute olivovy olej a cerstve ustrouhany Parmesan na pokapani a posypani polevky pred podavanim.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zeleninova polevka "Minestrone
Recept na Zeleninova polevka "Minestrone: Nejdrive si zcedime konzervu fazoli, proplachneme a nechame odkapat. Do velkeho hrnce dame olivovy olej, zahrejeme a pridame cibuli, rapikovy celer, mrkev a cesnek. Dusime na strednim teple do zlatova, asi 5min. Potom pridame drobne pokrajenou petrzelku, bobkovy list, rajcatay zeleninovy vyvar a fazole. Zmirnime teplo a dusime asi 45 minut. Muzeme prilevat malicko vody, abychom udrzovali polevkovou hustotu. Po 45 min. pridame testoviny a varime jeste asi 6 minut. Vezmeme z tepla, osolime a opeprime podle chuti a nechame asi 10 minut odpocinout. Pred podavanim pokapeme malicko olivovym olejem a posypeme Parmesanem.
Poznámka k receptu na Zeleninova polevka "Minestrone: Recepis je z knihy The food of Italy ( Jidlo z Italie). Omlouvam se predem, jestli mam nejake chyby zvlast i-y. Budu rada, kdyz me to reknete, popripade opravite. Dekuji.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zeleninova polevka "Minestrone, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: hazel
- Datum vložení: 29.06.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 1 konzerva(400ml)smesi ruznych fazoli 2 polevkove lzice olivoveho oleje 1 rapikovy stonek celeru nakrajeny na kousky 1 cibule nakrajena na drobno 1 mrkev nakrajena na kostky 1 strouzek cesneku rozmackany 3 polevkove lzice posekane zelene cerstve petrzelky 1 bobkovy list 1 konzervu(400 ml) nakrajenych a ocezenych rajcat 6 hrnecku (hrnecek 250ml) zeleninoveho vyvaru(muze byt i bujon) 200 g testovin(lepsi je mit je hodne male-treba makarony. Ja pouzivam malicke maslicky) sul a cerstve umlety pepr podle chute olivovy olej a cerstve ustrouhany Parmesan na pokapani a posypani polevky pred podavanim
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zeleninova polevka "minestrone,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zeleninova polevka "Minestrone - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zeleninova polevka "Minestrone
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|