|
Recept na Zázvorovo-cibulové vepřové plátky s tarhoňou
Recept na Zázvorovo-cibulové vepřové plátky s tarhoňou je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Zázvorovo-cibulové vepřové plátky s tarhoňou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g bravčového karé bez kosti /kotlety/, 2 veľké cibule, 2 cm čerstvého zázvoru, 2 CL horčice, 50 g údenej slaniny, soľ, mleté čierne korenie, 5 veľkých strúčikov cesnaku, štipľavá mletá červená paprika, mletý koriander, olej, voda.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zázvorovo-cibulové vepřové plátky s tarhoňou
Recept na Zázvorovo-cibulové vepřové plátky s tarhoňou: Mäso nakrájame na 4 pláty, po obvode viackrát nakrojíme a naklepeme. Pláty mäsa posypeme zmesou korenia z oboch strán, avšak s výnimkou červenej mletej papriky a soli. Okorenené mäso necháme stáť. Cibuľu nakrájame na mesiačiky, zázvor a cesnak na drobno a slaninu na kocky. V panvici na rozpálenom oleji sprudka opečieme okorenené bravčové plátky, ktoré až teraz osolíme, opaprikujeme a vyberieme. Do panvice pridáme slaninu, zázvor, orestujeme a pridáme cesnak, cibuľu aj s horčicou. Po ich krátkom orestovaní vložíme opečené bravčové plátky. Podlejeme trochou vody a udusíme do mäkka. Podávame s dusenou tarhoňou.
Poznámka k receptu na Zázvorovo-cibulové vepřové plátky s tarhoňou: Zdroj: rodinný recept.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zázvorovo-cibulové vepřové plátky s tarhoňou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Meszarosovabolya
- Datum vložení: 05.12.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 600 g bravčového karé bez kosti /kotlety/, 2 veľké cibule, 2 cm čerstvého zázvoru, 2 CL horčice, 50 g údenej slaniny, soľ, mleté čierne korenie, 5 veľkých strúčikov cesnaku, štipľavá mletá červená paprika, mletý koriander, olej, voda
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zázvorovo-cibulové vepřové plátky s tarhoňou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zázvorovo-cibulové vepřové plátky s tarhoňou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zázvorovo-cibulové vepřové plátky s tarhoňou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|