|
Recept na Zavařené okurky bez vaření nálevu
Recept na Zavařené okurky bez vaření nálevu je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Zavařené okurky bez vaření nálevu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Na jednu sklenici: 1 lžička soli, 3 lžičky krupicového cukru, 4 tablety spolarinu/ cukerinu/, 7 lžic octa, 4 kuličky nového koření, 1 bobkový list, 7 kuliček celého pepře, kopr, mrkev, cibule, křen.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zavařené okurky bez vaření nálevu
Recept na Zavařené okurky bez vaření nálevu: Na dno dáme asi pět koleček mrkve, dvě kolečka křenu, trochu cibule, narovnáme okurky do poloviny sklenice, opět dáme cibuli, mrkev, křen, bobkový list, snítku kopru a okurky dorovnáme do plné sklenice. Nahoru dáme mrkev, cibuli, křen, sůl, cukr,spolarin, pepř, nové koření, ocet a zalejeme vodou, aby byly okurky potopené. Očistíme vrch sklenice, zavíčkujeme a zavaříme 25 minut na 80 stupních.
Poznámka k receptu na Zavařené okurky bez vaření nálevu: helena:Tak super. Díky za vysvětlení
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zavařené okurky bez vaření nálevu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: kucerova45
- Datum vložení: 17.09.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: Na jednu sklenici: 1 lžička soli, 3 lžičky krupicového cukru, 4 tablety spolarinu/ cukerinu/, 7 lžic octa, 4 kuličky nového koření, 1 bobkový list, 7 kuliček celého pepře, kopr, mrkev, cibule, křen
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zavařené okurky bez vaření nálevu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zavařené okurky bez vaření nálevu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zavařené okurky bez vaření nálevu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|