|
Recept na Zapečený pangas na petrželce
Recept na Zapečený pangas na petrželce je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Zapečený pangas na petrželce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 ks pangase, máslo, sušená petrželka, grilovací koření, sůl, pepř, kmín, niva, gouda, 2 rajčata.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečený pangas na petrželce
Recept na Zapečený pangas na petrželce: Pangase omyjeme a osušíme, přendáme do zapékací mísy, osolíme, opepříme, posypeme grilovacím kořením, kmínem a petrželkou. Na rybu dáme ještě kousek másla a dáme do pece na 180 stupňů na 20 minut, pak si nastrouháme do další misky nivu s goudou, můžeme nastrouhat dohromady do jedné misky, po 20 minutách přidám nakrájené rajče na plátky , které položím na rybu a celou rybu posypu nastrouhaným sýrem, a necháme ještě péct cca 10 minut.
Poznámka k receptu na Zapečený pangas na petrželce: Podáváme s kaší, nebo bramborem, co má kdo rád.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečený pangas na petrželce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: mijula (Miruš)
- Datum vložení: 13.03.2011
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 2 ks pangase, máslo, sušená petrželka, grilovací koření, sůl, pepř, kmín, niva, gouda, 2 rajčata
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečený pangas na petrželce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečený pangas na petrželce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečený pangas na petrželce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|