|
Recept na Zapečený lilek (cuketa) s mletým masem
Recept na Zapečený lilek (cuketa) s mletým masem je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Zapečený lilek (cuketa) s mletým masem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 menší lilky/mladé cukety 300 g mletého masa mix 1 cibule 1 stroužek česneku sůl, pepř, mletá paprika, drcen. kmín olej cca 10-15 dkg tvrdého sýru.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zapečený lilek (cuketa) s mletým masem
Recept na Zapečený lilek (cuketa) s mletým masem: Do misky dáme maso, osolíme, opepříme a přidáme rozetřený česnek a lehce mleté papriky a kmínu. Promícháme. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, poté přidáme maso a lehce promícháváme, než se maso od sebe "oddělí". Lilky omyjeme, podélně rozkrojíme a vnitřek vydlabeme. Osolíme, opepříme, lehce posypeme kmínem. Pekáček vymažeme olejem, poté dáme lilky. Vnitřky naplníme mletým masem a posypeme sýrem. Přilijeme na dno pekáčku trochu vody a dáme do předehřáté trouby péct na 180-200° cca 20 min. (sýr zezlátne, lilek je měkký) Podáváme s bramborami.
Poznámka k receptu na Zapečený lilek (cuketa) s mletým masem: variací na plněnou cuketu ( lilek ) je nespočet a každá je výborná.. vždyť je sezona
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečený lilek (cuketa) s mletým masem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Montanka
- Datum vložení: 15.09.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 2 menší lilky/mladé cukety 300 g mletého masa mix 1 cibule 1 stroužek česneku sůl, pepř, mletá paprika, drcen. kmín olej cca 10-15 dkg tvrdého sýru
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečený lilek (cuketa) s mletým masem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečený lilek (cuketa) s mletým masem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečený lilek (cuketa) s mletým masem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|