RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Zapečené lososové lasagne

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Zapečené lososové lasagne, recepty Zapečené lososové lasagne, Zapečené, lososové, lasagne


Recept na Zapečené lososové lasagne

Recept na Zapečené lososové lasagne je zařazen v kategorii ostatní. K přípravě Zapečené lososové lasagne budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
300 g lososových filetů bez kůže 500 g lasagnových plátů 1 plechovka sterilovaných rajčat 1 větší cibule 0,5 l mléka 100 ml oleje 200 g másla 200 g sýra mozarellového typu 70 g hladké mouky bazalka oregáno sůl, bílý pepř.

Zapečené lososové lasagne
Zvětšit obrázek

Recept na Zapečené lososové lasagne

Recept na Zapečené lososové lasagne:
1/ Uvaříme si lasagne dle návodu na sáčku 2/Připravíme si dvě omáčky : První omáčku – tomatovou, připravíme tak,že si na oleji orestujeme na drobno pokrájenou cibulku, zalijeme ji drcenými rajčaty,ochutíme solí,pepřem bazalkou a povaříme krátce. Druhou omáčku - bešamelovou, připravíme tak, že máslo rozehřejeme a za stálého míchání přidáváme mouku. Mícháme, asi minutu, dokud jíška nepřestane pěnit. Pak do jíšky po částech přiléváme mléko a metlou rozšleháváme do hladka/dáváme pozor na žmolky/a necháme provařit do zhoustnutí. Omáčku pak ochutíme solí, bílým pepřem a oregánem. 3/Připravíme si pekáček, ve kterém budeme lasagne připravovat.Vymažeme ho olejem, vysypeme mouku a začneme skládat jednotlivé vrstvy. Nejprve tomatovou omáčku s pokrájeným lososem na drobounké kousky, pak vložíme plátek lasagní,pak omáčku s bešamelem a takto vše opakujeme, až do naplnění zapékací misky nebo pekáčku. Vrstva na propékání by neměla být vyšší jak 10 cm, neboť se pak špatně propéká. Na horní vrstvu použijeme pak jak tomatovou, tak i světlou, bešamelovou omáčku a vše posypeme nastrouhanou mozarellou. Zapékáme v troubě asi 30 minut na 180 stupňů, zdobíme petrželkou, rajčátky a podáváme.

Poznámka k receptu na Zapečené lososové lasagne:
Lososa je možné i pomlít na masovém strojku.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zapečené lososové lasagne, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Plný pekáček
  • Datum vložení: 25.12.2011
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Ostatní
  • Suroviny: 300 g lososových filetů bez kůže 500 g lasagnových plátů 1 plechovka sterilovaných rajčat 1 větší cibule 0,5 l mléka 100 ml oleje 200 g másla 200 g sýra mozarellového typu 70 g hladké mouky bazalka oregáno sůl, bílý pepř
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zapečené lososové lasagne, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zapečené lososové lasagne - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zapečené lososové lasagne

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist