|
Recept na Zámecký paprikáš
Recept na Zámecký paprikáš je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Zámecký paprikáš budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kuře, 100 ml oleje, 2 vetší cibule, 1 lžíce mleté papriky, 1 l vody, 1 lžičku hladké mouky, 250 g čerstvých žampionu, 1 feferonku, 1 lžičku kmínu, pepř, sul.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Zámecký paprikáš
Recept na Zámecký paprikáš: Omyté kuře rozdělte na 8 částí. Na oleji zpěňte cibulku, přidejte mletou papriku, krátce orestujte a přilijte vodu. Vložte porce kuřete, osolte, ochuťte kmínem, feferonkou, pepřem a duste doměkka. Kuře vyjměte, šťávu zaprašte hladkou moukou a 10 minut povařte. Štávu přecedte na kuře a přidejte žampiony, předtím krátce podušené na oleji. Příloha : těstoviny nebo noky.
Poznámka k receptu na Zámecký paprikáš: Nikina: já jsem žádnou fotku nezaznamenala, a to jsem se k receptu vracela dost často, zvláště, když jsem ho připravovala. Podle komentářů se ta fotka asi musela objevit až po mých. Zaráží mne, že autorka kopíruje recepty bez rozmyslu, aniž si je přečte, tudíž i s chybami (zde smetana - už je naštěstí v rcp smazaná).
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Zámecký paprikáš, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: misagl
- Datum vložení: 29.03.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 1 kuře, 100 ml oleje, 2 vetší cibule, 1 lžíce mleté papriky, 1 l vody, 1 lžičku hladké mouky, 250 g čerstvých žampionu, 1 feferonku, 1 lžičku kmínu, pepř, sul
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na zámecký paprikáš,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Zámecký paprikáš - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Zámecký paprikáš
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|