|
Recept na Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů
Recept na Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 kuřecí skelety, kachní droby, měla jsem krk, žaludek, srdíčko a játra, 3 litry vody, 1 Pl soli, 6 kuliček nového koření, 6 kuliček jalovce, 10 kuliček celého pepře, 2 větší bobkové listy, 4 lístky šalvěje, 1 větší mrkev, 1 kořenová petržel, kousek celeru, nať libečku, nať celeru, měla jsem normální i z řapíkatého celeru, 1 cibuli, 4 stroučky česneku, 1 kostku slepičího bujonu..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů
Recept na Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů: Očistíme si zeleninu, cibuli, česnek, opláchneme si natě a maso. Do velkého hrnce dáme vařit vodu, přidáme kuřecí skelety, kachní droby, všechno koření, natě, sůl. Když se polévka začne vařit, stáhneme plyn a pomalu necháme táhnout. Asi po 2 hodinách přidáme zeleninu. Po 3 hodinách vyndáme skeletzy a droby, zeleninu, vývar přecedíme přes jemné sítko a dáme zpět vařit, skelety obereme a maso a droby nakrájíme na kousky, dáme do vývaru. Zeleninu také nakrájíme ne kousky a dáme taky zpět do vývaru, přidáme kostku slepičího bujonu, krátce povaříme a je hotovo. Po vypnutí polévky ještě přidáme nadrobno nasekané listy libečku, celeru a petrželky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 21.08.2011
- Počet porcí: asi 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 2 kuřecí skelety, kachní droby, měla jsem krk, žaludek, srdíčko a játra, 3 litry vody, 1 Pl soli, 6 kuliček nového koření, 6 kuliček jalovce, 10 kuliček celého pepře, 2 větší bobkové listy, 4 lístky šalvěje, 1 větší mrkev, 1 kořenová petržel, kousek celeru, nať libečku, nať celeru, měla jsem normální i z řapíkatého celeru, 1 cibuli, 4 stroučky česneku, 1 kostku slepičího bujonu.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vývar z kuřecích skeletů a kachních drobů
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|