|
Recept na Vykoštěná marinovaná kuřecí stehna bez kůže
Recept na Vykoštěná marinovaná kuřecí stehna bez kůže je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Vykoštěná marinovaná kuřecí stehna bez kůže budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g vykoštěných kuřecích stehen bez kůže 2 PL citronového oleje 1PL citronové kůry čerstvý zázvor asi 2 cm (nastrouhaný) 1 KL lístků čerstvého rozmarýnu 1/2 cibule nakrájené nadrobno 1 Pl sušeného medvědího česneku 1 KL maďarského koření Grešík (restovaná cibule, vločky paprik a rajčat) 3-4 kousky sušených rajčat..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vykoštěná marinovaná kuřecí stehna bez kůže
Recept na Vykoštěná marinovaná kuřecí stehna bez kůže: Maso nakrájíme na kousky. Olej, citronovou kůru, nastrouhaný zázvor, cibuli, medvědí česnek, lístky rozmarýnu, koření, sušená nakrájená rajčata dáme do misky. Vše smícháme dohromady. Do marinády přidáme nakrájené maso, promícháme a necháme marinovat přes noc. Maso zprudka opečeme, když se maso zatáhne, stáhneme plyn a necháme ještě asi 5 min. restovat, maso mícháme, aby se nepřipálilo.
Poznámka k receptu na Vykoštěná marinovaná kuřecí stehna bez kůže: cathleen: Jsi rozumná ženská , opravdu je to někdy fakt už mrzuté, co vše se někde komentuje a autora pak zcela bezvýznamně se tím tak snaží zastavit, i když není důvod, něco menit, nekoho opravovat, myslím, že se zde stává nějak často posl. dobou "šlágrem" a poslední dobou se zde nosí něco, čemu se říká : "někoho naštvat a zastavit a znepříjemnit" mu veškerou práci s receptem, i s jeho obsahem, focením, také se mi to stává, nejen mne ale, ze se někdo několikráte ptá na něco, co je uplně jasné a je to třeba naše "já" a pak i třeba "13 komnata receptu" a vše je pak i zbytečné, stačí tak málo, být k sobě registrovaní více slušní a slušně si to napsat a nebo dát vzkazík, něco, co se nemusí pak blokovat dál a díky Cahleen za rozumná slova souhlas
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vykoštěná marinovaná kuřecí stehna bez kůže, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: suslajda (Hana)
- Datum vložení: 01.12.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 500 g vykoštěných kuřecích stehen bez kůže 2 PL citronového oleje 1PL citronové kůry čerstvý zázvor asi 2 cm (nastrouhaný) 1 KL lístků čerstvého rozmarýnu 1/2 cibule nakrájené nadrobno 1 Pl sušeného medvědího česneku 1 KL maďarského koření Grešík (restovaná cibule, vločky paprik a rajčat) 3-4 kousky sušených rajčat.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vykoštěná marinovaná kuřecí stehna bez kůže,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vykoštěná marinovaná kuřecí stehna bez kůže - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vykoštěná marinovaná kuřecí stehna bez kůže
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|