|
Recept na Voňavé žampióny
Recept na Voňavé žampióny je zařazen v kategorii houby.
K přípravě Voňavé žampióny budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
400g žampiónů, 150g tvarůžků, 1 menší cibule, jeden párek, sůl, kmín, máslo, mozzarella, plátky anglické slaniny.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Voňavé žampióny
Recept na Voňavé žampióny: Žampióny očistíme, nohy oddělíme od kloboučků, kloboučky lehce prohloubíme. Nohy i vybrané kloboučky najemno nasekáme, osolíme, okmínujeme a dusíme na cibulce orestované na másle. Přidáme na kostičky nakrájený párek, krátce zarestujeme, na kostičky nakrájené tvarůžky necháme na mírném ohni rozpustit. Vzniklou hmotou plníme kloboučky hub, klademe do pekáče na plátky anglické a ve vyhřáté troubě zapečeme. Chvíli před dopečením položíme na kloboučky plátky mozzarelly a necháme rozpustit.
Poznámka k receptu na Voňavé žampióny: Zdroj: Inspiraci jsem našel v knize Luboše Švehelky - Kouzelný tvarůžek aneb Kuchařka neobvyklé vůně
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Voňavé žampióny, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Jenda1
- Datum vložení: 22.06.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Houby
- Suroviny: 400g žampiónů, 150g tvarůžků, 1 menší cibule, jeden párek, sůl, kmín, máslo, mozzarella, plátky anglické slaniny
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na voňavé žampióny,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Voňavé žampióny - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Voňavé žampióny
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|