|
Recept na Vietnamská kachní polévka s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky ( Bún ngan )
Recept na Vietnamská kachní polévka s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky ( Bún ngan ) je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Vietnamská kachní polévka s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky ( Bún ngan ) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 kachní stehna rýžové nudle (1 sáček) bambusové výhonky (1 plechovka) 1 cibule zázvor 1 skořice 1badyán 1 černý kardamom sůl, pepř rybí omáčka sójová omáčka + mandarinka jarní cibulka , máta, koriandr - lístky.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vietnamská kachní polévka s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky ( Bún ngan )
Recept na Vietnamská kachní polévka s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky ( Bún ngan ): Nejprve si nasucho na pánvi opražíme celou skořici, badyán, kardamom, cibuli na kolečka a kousek zázvoru zcela do tmava. Do studené vody vložíme kachní stehna, přivedeme k varu a přidáme opražené koření. Osolíme a přidáme rybí omáčku dle chuti. Průběžně sbíráme pěnu a na mírném plameni vaříme maso doměkka. Mezitím dáme namočit rýžové nudle do horké vody. Bambusové výhonky scedíme a propláchneme. Přidáme je k vývaru, ze kterého jsme vyndali všechno koření a měkké maso. Nudle uvaříme doměkka cca 1 minutu. Ze sójové omáčky a šťávy z 1 mandarinky uděláme dip k masu, který jsme nechali zredukovat v kastrolku do konzistence sirupu. Maso si nakrájíme na tenké plátky.Podáváme s čerstvými bylinkami.
Poznámka k receptu na Vietnamská kachní polévka s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky ( Bún ngan ): pekny recept len by som to este prizdobil Mùi tàu
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vietnamská kachní polévka s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky ( Bún ngan ), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: AnnaD
- Datum vložení: 10.11.2014
- Počet porcí: 5
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 3 kachní stehna rýžové nudle (1 sáček) bambusové výhonky (1 plechovka) 1 cibule zázvor 1 skořice 1badyán 1 černý kardamom sůl, pepř rybí omáčka sójová omáčka + mandarinka jarní cibulka , máta, koriandr - lístky
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vietnamská kachní polévka s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky ( bún ngan ),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vietnamská kachní polévka s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky ( Bún ngan ) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vietnamská kachní polévka s rýžovými nudlemi a bambusovými výhonky ( Bún ngan )
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|