Recept na Vepřový perkelt
Recept na Vepřový perkelt je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřový perkelt budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500g bravčového pliecka 2 lyžice masti 2 cibule 4 strúčky cesnaku 140g rajčinového pretlaku 140g kyslej smotany 3 lyžice sladkej papriky 1 lyžička soli 1 kocka bujónu 3 lyžice múky štipľavá paprika alebo chili čierne korenie mletá rasca vegeta voda cestoviny.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřový perkelt
Recept na Vepřový perkelt: Cibuľu pokrájame na drobno a dáme smažiť na zohriatu masť. Keď sa osmaží do sklovita, pridáme mäso pokrájané na kocky. Posolíme, pridáme papriku, troška čierneho korenia, štiplavej papriky alebo čili, mletej rasce a smažíme asi 5min. Mäso podlejeme horúcou vodou a dáme variť do kuchty asi na 20 min. Keď je mäso mäkké môžme doliať trocha vody, pridáme bujón, rajčinový pretlak a prevaríme. V kyslej smotane rozmixujeme múku a vlejeme do perkeltu.(nádobu od smotany môžeme vypláchnuť trochou mlieka, nikdy sa mi nepodarí vyškriabať všetko von :)) Necháme zovrieť, pridáme cesnak a dochutíme vegetou. Podávame s cestovinou.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřový perkelt, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: yossi (Jan)
- Datum vložení: 04.02.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 500g bravčového pliecka 2 lyžice masti 2 cibule 4 strúčky cesnaku 140g rajčinového pretlaku 140g kyslej smotany 3 lyžice sladkej papriky 1 lyžička soli 1 kocka bujónu 3 lyžice múky štipľavá paprika alebo chili čierne korenie mletá rasca vegeta voda cestoviny
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřový perkelt,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřový perkelt - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřový perkelt
|
|