|
Recept na Vepřový ořez s patisonem a paprikou
Recept na Vepřový ořez s patisonem a paprikou je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřový ořez s patisonem a paprikou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1kg vepřového ořezu 2 velké cibule 1 paprika lusk 1 menší patison 1 lžíce červené papriky 1 malý rajčatový protlak pepř-nemusí být instantní jíška kousek sádla sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřový ořez s patisonem a paprikou
Recept na Vepřový ořez s patisonem a paprikou: Maso si upravíme na přibližně stejné kusy, cibule si nakrájíme na měsíčky, papriku na proužky a patison na menší čtverečky. V hrnci na sádle osmažíme cibuli do růžova, pak přidáme maso, které zprudka orestujeme, aby se zatáhlo, osolíme, opepříme a dusíme chvíli ve vlastní šťávě. Poté dáme mletou papriku, rajčatový protlak, hned zalijeme menším množstvím vývaru(vody)a dusíme. Během dušení přidáme nakrájený patison s paprikou, přidáme ještě vodu, dusíme do měkka, dochutíme a zahustíme instantní tmavou jíškou, chvíli převaříme a můžeme servírovat.
Poznámka k receptu na Vepřový ořez s patisonem a paprikou: Omáčka má příjemnou chuť, jako přílohu jsem zvolila rýži na přání, ale šly by i těstoviny s knedlíkem, či bramborem-co kdo rád. Chtěla jsem vyzkoušet chuť masa s patisonem a protože v lednici zevlovala jediná paprika, přidala jsem jí a myslím, že jsem udělala dobře, to si každý vyzkouší.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřový ořez s patisonem a paprikou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 28.12.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1kg vepřového ořezu 2 velké cibule 1 paprika lusk 1 menší patison 1 lžíce červené papriky 1 malý rajčatový protlak pepř-nemusí být instantní jíška kousek sádla sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřový ořez s patisonem a paprikou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřový ořez s patisonem a paprikou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřový ořez s patisonem a paprikou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|