|
Recept na Vepřový guláš VI
Recept na Vepřový guláš VI je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřový guláš VI budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300g bravčového mäsa 300g cibule 3 strúčky cesnaku 1 vpl horčice 200g rajčinového pretlaku čierne korenie červená paprika sladká červená paprika pálivá mletá rasca bujón fefrónky alebo chili soľ masť alebo olej vegeta.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřový guláš VI
Recept na Vepřový guláš VI: Cibuľu na drobno pokrájame a osmažíme na masti do sklovita. Pridáme na kocky pokrájané mäso, posolíme, pokoreníme, pridáme čevenú papriku, štipku mletej rasce a podľa chuti pálivej papriky, chili alebo feferóniek. Smažíme za stáleho miešania kým mäso nepustí šťavu. Pridáme horčicu a šťavu vydusíme. Zalejeme vodou (iba aby zakryla mäso) a mäso dáme do tlakového hrnca na 20-30min. kým nie je mäkké. Nakoniec pridáme bujón (nie je nutný), rajčinový pretlak a nastrúhaný cesnak a povaríme. Môžeme dochutiť vegetou, prípadne ešte podľa chuti dokoreníme. Podávame so zemiakmi, alebo s knedľou.
Poznámka k receptu na Vepřový guláš VI: Dnes jsem uvařila - do guláše jsem dávala hořčici prvně, ale v pohodě. Jak se povedl, je snad vidět na fokách..
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřový guláš VI, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: yossi (Jan)
- Datum vložení: 29.09.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 300g bravčového mäsa 300g cibule 3 strúčky cesnaku 1 vpl horčice 200g rajčinového pretlaku čierne korenie červená paprika sladká červená paprika pálivá mletá rasca bujón fefrónky alebo chili soľ masť alebo olej vegeta
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřový guláš vi,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřový guláš VI - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřový guláš VI
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|