|
Recept na Vepřovy bůček plněný žampiony
Recept na Vepřovy bůček plněný žampiony je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřovy bůček plněný žampiony budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g libovějšího bůčku, 2-4 listy hlávkoveho zelí, 150 g dušených žampionů, 1 cibule, 2 stroužky česneku, sůl, kmín, 300 ml vody, 1 lžice hladké mouky, sekaná petrželka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřovy bůček plněný žampiony
Recept na Vepřovy bůček plněný žampiony: Bůček 2x podélně rozřízneme tak, aby vznikly 2 kapsy. Ty rozevřeme, uvnitř osolíme a vložime do nich listy zelí a dušené žampiony. Kapsy pak párátky spojíme. V tlakovém hrnci nasucho opečeme bůček, přidame nakrajenou cibuli, sůl, česnek, na špičku nože kmínu, podlijeme vodou a dusíme asi 30-40 minut. Měkké maso vyndáme, šťávu přecedíme do kastrolu, zapražíme moukou, zamícháme, povaříme. Bůček nakrájíme na plátky a vložíme do šťávy. Podáváme s vařenými brambory posypanými sekanou petrželkou.
Poznámka k receptu na Vepřovy bůček plněný žampiony: Místo zelí můžeme použít kapustu.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřovy bůček plněný žampiony, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: princeznay
- Datum vložení: 15.10.2010
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 500 g libovějšího bůčku, 2-4 listy hlávkoveho zelí, 150 g dušených žampionů, 1 cibule, 2 stroužky česneku, sůl, kmín, 300 ml vody, 1 lžice hladké mouky, sekaná petrželka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřovy bůček plněný žampiony,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřovy bůček plněný žampiony - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřovy bůček plněný žampiony
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|