|
Recept na Vepřovo-uzená pečeně
Recept na Vepřovo-uzená pečeně je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřovo-uzená pečeně budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1/2 kg vepřového masa 1/2 kg uzeného masa plátek sádla 1 cibule 6-8 stroužků česneku 3 lžíce kmínu 1/3 pytlíku: šťáva k vepřové pečeni (Knorr,FIX-viz.foto) asi 300 ml vody sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřovo-uzená pečeně
Recept na Vepřovo-uzená pečeně: Oba druhy masa dáme na pekáč, kde máme připravený plátek sádla, posolíme ho ze všech stran-uzené méně a posypeme kmínem, podlijeme tak 100 ml vody a dáme péct do rozehřáté trouby. Zatím co se maso peče si uvaříme zálivku: dáme 1/3 sypké směsi (Šťávy pro šťavnatou pečínku)do kastrůlku, rozmícháme ve 250 ml vody, přidáme cibuli nakrájenou na proužky a stroužky česneku nasekané, dáme na sporák a chvilku převaříme. Touto šťávou budeme podlévat maso po celou dobu pečení, které trvá u každého jinak, já pekla 90 minut a maso se pomalu rozpadalo.
Poznámka k receptu na Vepřovo-uzená pečeně: Vytvořená šťávička z obou mas je chutí nejlepší, jakou jsme kdy jedli! Samozřejmě k tomu knedlo+zelo! Možná i pivko.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřovo-uzená pečeně, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 27.05.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1/2 kg vepřového masa 1/2 kg uzeného masa plátek sádla 1 cibule 6-8 stroužků česneku 3 lžíce kmínu 1/3 pytlíku: šťáva k vepřové pečeni (Knorr,FIX-viz.foto) asi 300 ml vody sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřovo-uzená pečeně,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřovo-uzená pečeně - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřovo-uzená pečeně
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|