RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku, recepty Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku, Vepřové, srdíčko, na, zelenině, ,připravené, papiňá


Recept na Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku

Recept na Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností. K přípravě Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
600 g vepřového srdce 150 g gazdovské,nebo jiné slaniny 1 lžíce oleje 1 cibule 1 masitá paprika 2 rajčata 3 stroužky česneku 1 lžíce sladké mleté papriky/pokud máme,můžeme použít uzenou 1 lžička celého kmínu snítka čerstvého libečku/lze vynechat sůl,mletý pepř na záklechtku 1 lžíce hladké mouky rozmíchaná ve 200ml studené vody.

Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku

Recept na Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku:
Srdíčko opláchneme, zbavíme tučných částí a nakrájíme na nudličky. Rajčata nařízneme do kříže, spaříme vařící vodou a sloupneme supku. Rajčata nakrájíme na kostičky, papriku na proužky a cibuli nadrobno. Česnek prolisujeme a odložíme na později. Slaninu nakrájíme na úzké nudličky a společně s cibulí a kmínem dáme do hrnce na lžíci oleje na 4minuty orestovat. Přidáme nakrájené srdíčko, prudce osmahneme a až se srdíčko zatáhne, zasypeme paprikou. Rychle promícháme, přidáme rajčata, papriku a libeček. Mírně osolíme, opepříme a zalijeme 350ml horké vody. Hrnec uzavřeme tlakovou poklicí a od doby varu pod tlakem vaříme 40minut. Poté hrnec ochladíme, otevřeme, přidáme česnek a vmícháme připravenou záklechtu. Slabým varem bez pokličky a za občasného promíchání provařujeme 10minut. Podle potřeby dochutíme a podáváme s rýží, nebo vařeným bramborem.

Poznámka k receptu na Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku:
anavi17:Je pravda,že každý papiňák nepoužívá,ale vážně není problém srdíčko dusit i v kastrolu.Jen to bude trvat cca o hodinu dýl a budeš muset občas obsah hrnce promíchat a dolít tekutinuDěkuji,že sis rcp přečetla Špagetko,Terezko-děkuji za reakci a odpověď

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 31.07.2014
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
  • Suroviny: 600 g vepřového srdce 150 g gazdovské,nebo jiné slaniny 1 lžíce oleje 1 cibule 1 masitá paprika 2 rajčata 3 stroužky česneku 1 lžíce sladké mleté papriky/pokud máme,můžeme použít uzenou 1 lžička celého kmínu snítka čerstvého libečku/lze vynechat sůl,mletý pepř na záklechtku 1 lžíce hladké mouky rozmíchaná ve 200ml studené vody
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist