|
Recept na Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku
Recept na Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g vepřového srdce 150 g gazdovské,nebo jiné slaniny 1 lžíce oleje 1 cibule 1 masitá paprika 2 rajčata 3 stroužky česneku 1 lžíce sladké mleté papriky/pokud máme,můžeme použít uzenou 1 lžička celého kmínu snítka čerstvého libečku/lze vynechat sůl,mletý pepř na záklechtku 1 lžíce hladké mouky rozmíchaná ve 200ml studené vody.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku
Recept na Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku: Srdíčko opláchneme, zbavíme tučných částí a nakrájíme na nudličky. Rajčata nařízneme do kříže, spaříme vařící vodou a sloupneme supku. Rajčata nakrájíme na kostičky, papriku na proužky a cibuli nadrobno. Česnek prolisujeme a odložíme na později. Slaninu nakrájíme na úzké nudličky a společně s cibulí a kmínem dáme do hrnce na lžíci oleje na 4minuty orestovat. Přidáme nakrájené srdíčko, prudce osmahneme a až se srdíčko zatáhne, zasypeme paprikou. Rychle promícháme, přidáme rajčata, papriku a libeček. Mírně osolíme, opepříme a zalijeme 350ml horké vody. Hrnec uzavřeme tlakovou poklicí a od doby varu pod tlakem vaříme 40minut. Poté hrnec ochladíme, otevřeme, přidáme česnek a vmícháme připravenou záklechtu. Slabým varem bez pokličky a za občasného promíchání provařujeme 10minut. Podle potřeby dochutíme a podáváme s rýží, nebo vařeným bramborem.
Poznámka k receptu na Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku: anavi17:Je pravda,že každý papiňák nepoužívá,ale vážně není problém srdíčko dusit i v kastrolu.Jen to bude trvat cca o hodinu dýl a budeš muset občas obsah hrnce promíchat a dolít tekutinuDěkuji,že sis rcp přečetla Špagetko,Terezko-děkuji za reakci a odpověď
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 31.07.2014
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 600 g vepřového srdce 150 g gazdovské,nebo jiné slaniny 1 lžíce oleje 1 cibule 1 masitá paprika 2 rajčata 3 stroužky česneku 1 lžíce sladké mleté papriky/pokud máme,můžeme použít uzenou 1 lžička celého kmínu snítka čerstvého libečku/lze vynechat sůl,mletý pepř na záklechtku 1 lžíce hladké mouky rozmíchaná ve 200ml studené vody
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové srdíčko na zelenině ,připravené v papiňáku
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|