RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Vepřové roládky plněné mrkví pro TEJAJU

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Vepřové roládky plněné mrkví pro TEJAJU, recepty Vepřové roládky plněné mrkví pro TEJAJU, Vepřové, roládky, plněné, mrkví, TEJAJU


Recept na Vepřové roládky plněné mrkví pro TEJAJU

Recept na Vepřové roládky plněné mrkví pro TEJAJU je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Vepřové roládky plněné mrkví pro TEJAJU budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
3/4kg vepřového masa/použila jsem plecko 5 mrkví zelenou cibulovou nať sekaný libeček-můžebýt i petrželka limetková,nebo citronová šťáva rybízová marmeláda 1 cibule sůl,pepř 1 kostka zeleninového bujonu 1 PL hladké mouky máslo na orestování cibule.

Vepřové roládky plněné mrkví pro TEJAJU
Zvětšit obrázek

Recept na Vepřové roládky plněné mrkví pro TEJAJU

Recept na Vepřové roládky plněné mrkví pro TEJAJU:
Z vepřového masa si ukrojíme 2 pláty na 2 rolády. Přes folii rozklepeme hezky do stran, po obou stranách osolíme a mírně opepříme. Každý plát pomažeme rybíz. marmeládou, posypeme na hrubém struhadle nastrouhanou mrkví, pokapeme limet. nebo citron. šťávou, posypeme libečkem (petrželkou) a zelenou natí z cibulky. Zavineme do rolády a zavážeme nití. Na másle si orestujeme pokrájenou cibuli, rolády ze všech stran osmahneme, podlijeme 2 dl vody, rozdrobíme kostku bujonu, hrnec uzavřeme a necháme na mírném ohni od doby varu syčet 20 minut. Pak hrnec vypneme, necháme dojít, otevřeme, rolády vyjmeme a odstraníme nitě. V 1 dl studené vody rozmícháme 1 PL hl. mouky, pomalu vléváme do šťávy z masa a ještě chvíli asi 10 minut necháme provařit. Může se podávat s bramborem, brambor. kaší, rýží i houskovým knedlíkem.

Poznámka k receptu na Vepřové roládky plněné mrkví pro TEJAJU:
Včera se u mého receptu http://www.toprecepty.cz/recept/15235-veprove-rola...se Terezka ptala, jestli by šla dát jiná náplň, než celerová, kterou nemůže. Řekla jsem jí tady tuto verzi a pro jistotu, že to bude "jedlé", jsem dnes uvařila. Z masa, které jsem použila, mi zbylo 20 dkg, to na další roládku nebylo, tak jsem uřízla malé kousky, naklepala a dala udělat zároveň s roládou. Kdo zkusíte, přeji dobrou chuť:-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové roládky plněné mrkví pro TEJAJU, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 09.12.2010
  • Počet porcí: 4-5 porcí
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 3/4kg vepřového masa/použila jsem plecko 5 mrkví zelenou cibulovou nať sekaný libeček-můžebýt i petrželka limetková,nebo citronová šťáva rybízová marmeláda 1 cibule sůl,pepř 1 kostka zeleninového bujonu 1 PL hladké mouky máslo na orestování cibule
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové roládky plněné mrkví pro tejaju, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové roládky plněné mrkví pro TEJAJU - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové roládky plněné mrkví pro TEJAJU

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist