|
Recept na Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě
Recept na Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600 g vepřových jater nebo kuřecích jatýrek 1 malá tatarská omáčka 1 lžička hořčice 1 PL jemného strouhaného sýra -Grand Moravia 1 PL sušených rajčátek v oleji 1 lžička drcené bazalky 1 lžičku červené sypké papriky 1-2 PL červeného vína na podlití 1 jarní cibulka 2 cm čerstvého zázvoru sojová omáčka podle každého sůl, pepř olej na smažení.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě
Recept na Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě: Jarní cibulku si pokrájíme na malé kousky, přidáme nastrouhaný vymačkaný zázvor,sušená rajčátka, jemně nastrouhaný sýr, červenu sypkou papriku,drcenou bazalku, malou tatarskou omáčku s hořčicí, sójovou omáčku a pepř. Do této směsi vložíme na širší nudličky pokrájená vepřová játra a dáme vše na 2 hodiny do chladu. Na rozpáleném oleji pak zprudka opékáme naložené játrové nudličky, podlijeme červeným vínem a restujeme do měkka.Játra jsou rychle měkká a křehká, díky naložení v marinádě. Posypeme játra ještě na pánvi čerstvými bylinkami a podáváme. Až nakonec dosolíme a dokořeníme.
Poznámka k receptu na Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě: Podáváme s pokrájený bramborem ohřátým v mikrovlnce,aneb pouze ze salátem z polníčku, smíchaným s dressingem,připraveným z bílého jogurtu a pokrájené naložené červené kapie, s přídavkem octa-Balsamico a olivového oleje. Zdobíme bylinkami a dál již jen podle sebe.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: varilamyskakasicku (Ivka)
- Datum vložení: 11.06.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 600 g vepřových jater nebo kuřecích jatýrek 1 malá tatarská omáčka 1 lžička hořčice 1 PL jemného strouhaného sýra -Grand Moravia 1 PL sušených rajčátek v oleji 1 lžička drcené bazalky 1 lžičku červené sypké papriky 1-2 PL červeného vína na podlití 1 jarní cibulka 2 cm čerstvého zázvoru sojová omáčka podle každého sůl, pepř olej na smažení
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové restované játrové nudličky v jemné marinádě
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|