|
Recept na Vepřové plecko v papiňáku dušené,na bedličkách pečené
Recept na Vepřové plecko v papiňáku dušené,na bedličkách pečené je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Vepřové plecko v papiňáku dušené,na bedličkách pečené budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
800 g vepřové plece 1 lžíce oleje 1 lžička celého kmínu 1 cibule 4 stroužky česneku 3 řapíky celeru 1 kostka masoxu,nebo hovězího bujonu/nebo můžeme použít jen sůl špetka mletého pepře dále budeme potřebovat 8 kloboučků menších bedel 1 lžíce oleje špetka drceného kmínu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Vepřové plecko v papiňáku dušené,na bedličkách pečené
Recept na Vepřové plecko v papiňáku dušené,na bedličkách pečené: V papiňáku na rozehřátém oleji s kmínem orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli společně s plátky česneku. Přidáme opepřené maso vcelku a necháme ze všech stran prudce opéct(zatáhnout). Dále přidáme na delší kousky nakrájené řapíky, nadrobený bujon a podlijeme 250ml horké vody. Hrnec uzavřeme a od doby varu vaříme pod tlakem na slabém plameni 20-25minut. Záleží, jak silný kus masa máme. Dáme si rozehřát troubu. Mezitím si na oleji po obou stranách opečeme do zlatavé barvy na větší kusy nakrájené bedly, které po opečení okořeníme špetkou drceného kmínu a naskládáme do zapékací mísy, nebo kastrolu. Na ně položíme podušené plecko a přilijeme všechnu šťávu z papiňáku. Vložíme do předehřáté trouby, kde na plný výkon dopečeme do zlatavé barvy. Nakrájíme na silnější plátky a podáváme s rýží.
Poznámka k receptu na Vepřové plecko v papiňáku dušené,na bedličkách pečené: Všem moc děkujiVaše milé komentáře mě velice potěšily
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Vepřové plecko v papiňáku dušené,na bedličkách pečené, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 06.12.2013
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 800 g vepřové plece 1 lžíce oleje 1 lžička celého kmínu 1 cibule 4 stroužky česneku 3 řapíky celeru 1 kostka masoxu,nebo hovězího bujonu/nebo můžeme použít jen sůl špetka mletého pepře dále budeme potřebovat 8 kloboučků menších bedel 1 lžíce oleje špetka drceného kmínu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na vepřové plecko v papiňáku dušené,na bedličkách pečené,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Vepřové plecko v papiňáku dušené,na bedličkách pečené - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Vepřové plecko v papiňáku dušené,na bedličkách pečené
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|